"Ha van a járat, miért nem lehet rendesen "kihirdetni"?"
Jó kérdés, de én sejtem a választ. Valószínűnek tartom, hogy ezek a járatok, amelyeket ha jól tudom fantomjáratokként ismerünk több oka is van. Az első dolog, hogy nem tudják garantálni a rendszeres közlekedést ezekkel a járatokkal, tehát ha kimarad nem lesz baj belőle, mivel hivatalosan nem létezik. Elméletileg ha egy járatot a menetrendben meghirdetnek kötelesek ellátni, tehát ha nem tudják garantálni a menetrendszerű közlekedést célszerűbb, ha nem is hirdetik ki ezeket a járatokat, mivel ha nem megy nincs oka az utasoknak elégedetlenkedni.
Én is rengeteg példát tudok ilyen járatokra a Tiszánál is, például hivatalosan nem létezik Makó-Kiszombor járat, de én gyakran látom. A Makó-Szeged közti őrületről meg jobb nem beszélni. De talán néhány apróság: a 7:30-kor induló Makó-Szeged gyorsjárat. Elég rizikós dolog utazni vele, mivel gyakran nem jön, de nem tudok sehol sem panaszkodni, mivel elméletileg NINCS. Bár a legjobb az volt, mikor egyszer a 8:30-as Makó-Szegedet egyszerre NÉGY BUSZ csinálta. Mondanom sem kéne, de mondom, hogy hétvége volt, tehát nem lehet arra sem gondolni, hogy esetleg a munkába járók miatt van, hiszen a négy buszból kettő teljesen üres volt. A hivatalos Szeged-Makó menetrend tehát csupán egy alapot nyújt a valósághoz, annyi az eltérés, hogy nem is próbálok jelezni a volán felé, hiszen szinte minden órában van valami eltérés.