Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 60
Kedves bakter_,

nyilván nem mindenkinek ízléses, amit én csinálok: többen meg is írták már, hogy nem tetszik nekik. De hát ez egy ilyen hely.

Meg olyan, hogy ha valaki normálisan szól, annak általában normálisan válaszolnak, ha mégoly "gejl" ripacsok is. (N.b: valójában geil-nek írják, német szó, jelentése émelyítő, émelygős, csömört okozó.)

Para barátunk a legegyszerűbb esetekben is paranormálisan válaszol: virtuális ismerőseinek magánéletét széles körben tárgyalja, pletykál, hisztérikus topicokat nyit önmagáról, majd mások problémájának örülve ligát alapít; pár nappal később pedig elmegy a megvetni való îndexes bulira, ahol kissé ki- és leverten, sebzett tekintettel sétál fel és alá; alig pár emberrel beszélget, utóbb órákig járkál az épület előtt az éjszakában, mobiletelefonjába beszélve.

Ha sebzett és keserű szegény, akkor talán támaszkodjék a barátaira itt és IRL is. Neked is bizonyára hálás most, hogy oly sziporkázóan megvédted őt. Ha visszaolvasod a régi önsajnálós topicjait, látni fogod, hogy hányan, hányféle módon vigasztalták és jelezték, hogy kedvelik, megértik őt.

Hát ennyire jól gazdálkodott vele.