aranyviktor Creative Commons License 2004.04.06 0 0 126

Hát Maya kedves!

Szeretném megkérdezni, hogy Ildi barátnőd tudja-e, hogy te irogattál Maya02 néven ide a fórumra, vagy csak önszorgalomból heccelgettél? Nem hiszem, hogy egyetértett ezzel, inkább hívatlan prókátornak tartalak. Másrészt ő, mint résztvevője és megélője az eseményeknek sokkal objektívebben, és reálisabban látta és látja azt, ami köztünk történt.

A mai mailedet az ő tudtával írtad?
Ezt sem hiszem. Ő becsülte, és értékelte s szerelmünket, sosem jutott volna eszébe még a múltat is visszamenőleg ellopni. Az együtt leélt időnk túlnyomó részét még a búcsúlevelében is szép emléknek tartotta, és nem igaz állításod, hogy én boldogtalanná tettem, és nem érdemeltem meg őt. A kettőnk közötti konfliktust már kirobbanásakor sajnáltam, a július-augusztustól írt verseim ezt nyilvánvalóan tükrözik.

Hogy én még mindig nem tettem túl magam rajta, azt mutatja, hogy mennyire szerettem, ezt ne vitasd el tőlem, nincs jogod hozzá! Ezt ő elvitathatná, de mivel megélte, és tudja, hogy mennyire szerettem, sosem vonná kétségbe.
A mai mailedre versben válaszolok.

Abból jöttem rá egyébként, hogy ki vagy, hogy a nickneveden egyes egyedül a velem foglalkozó topikokba írtál. Ha végigolvastad volna verseimet, akkor láthattad volna, hogy az egyikben nemrég épp azt a boldogságot kívántam neki, mint aminek kívánására a mailedben felszólítasz. Nyitott kapukat döngetsz!

Ha jó barátnője akarsz lenni, ne avatkozz kéretlenül még jószándékal sem az ügyeibe, mert a pokolba vezető út is azzal van kikövezve!
Nekem meg még barátnőm sem vagy, tehát méginkább nem örülök a felszólításaidnak, hogy kit felejtsek el örökre, meg egyebek.

Avi

Előzmény: Maya02 (115)