Pistike369 Creative Commons License 2004.04.05 0 0 278
Jujj, felpezsdült az élet a fórumban, na ez már tetszik!!!

Nos, sajnos már nem voltam ott a Country Roads-on, mert el kellett érni az utolsó metrót, mert csak azzal tudtam az utat biztosan!!! Úgyhogy én az egészért a BKV-t okolnám!!!:-D
De komolyra fordítva a szót(bár én nem sok vizet zavarok a szakmában) szerintem valahol az igazság a két vitázó fél metszéspontján lehet!!!
Szerintem akár kocsma szinttel is ki kell állni, hogy minél több emberhez eljusson, nyomni kell a stílust, ahol lehet, mert tényleg elég gáz, hogy mindenki röhög egyet, mikor elmondom, hogy szeretem a country-t(a bluegrasst mondani sem merem, mert akkor két lehetőség van.: vagy megkérdezik, hogy az mi?, vagy pedig kijavítanak, hogy az blues, nem bluegrass! Ezek megtörténtek tényleg!!!)mindenki nevet egyet, majd, mikor megkérdezem, hogy mi a probléma, azt válaszolja, hogy Mikimanó!!! Komolyan, nincs semmi bajom a Mikimanóval, csak zavar, hogy ennyi jut el az emberekhez!!! Éppen ezért mondom, hogy akármilyen szinttel álljanak ki emberek zenélni, mert így is terjed a műfaj!!! Vannak minden stílusban, akik nulla-szinttel koncerteznek, de ettől még senki nem utált meg egy zenei irányzatot sem, de legalább megismerte jobban!!! Ha valaki elcseszett bluegrasst is játszik(mint az én "zenekarom"), legalább páran felkapják a fejüket, hogy hohó, ez nem is Mikimanó és esetleg utánajár, hogy hogy is csinálják ezt a nagyok!!! Sokan a baráti körömből töltögetnek le dalokat a netről, pedig csak vagy a próbánkon voltak, vagy mondtam neki, hogy van ilyen!!! Kíváncsiságból utánanéztek és még eddig nem kaptam negatív visszajelzést!!! Lenne rá igény, csak az a baj, hogy nincs választási lehetőség!!! Nem könnyen beszerezhető zenék ezek, mert boltokban Johnny Cash-en kívül nem kapható semmi!!! Neten napokba kerül utánajárni, hogy átlássam, hogy mi fán is terem ez az egész, sokan ezt nem teszik meg!!! Ezért marad az egyetlen megoldás a koncert!!!

Jujj, bocsi, ömlesztve minden!!! Na, szedje ki mindenki magának belőle a lényeget!!! Inkább hagyom mára ezt a témát!!!

Másrészt az 1-3 engem is felhúzott, azt hittem, hogy direkt van, mert nyilván Csocseszt várják!!!:-D Viszont a jobb oldal nagy része tudta az ütemet normálisan ütni, bár én pont kifogtam pár olyat, aki össze vissza tapsolt és a falra másztam tőlük!!! Köztük barátom, aki életében először hallott ilyet!!! Amikor rájött, hogy valami gáz van az ütemmel, akkor elkezte mind a négyet ütni!!! Na, mindegy, ez részletkérdés!!!

Hát, röviden ennyi mára!!! Legyetek jók és hallgassatok Tony Rice-ot, a Fare Thee Well című feldolgozásukat, én is azt hallgatom most!!!