countrygirl Creative Commons License 2004.04.05 0 0 277
Sziasztok,

én is hazaértem.

Stms,
kövezz meg, de nekem bejött a Countryroads... mégpedig azért, mert "kezdő country"-s lévén ez az egy szám volt, amit ismertem is....:)))) És örültem, hogy volt egy olyan, amit velük tudtam dudorászni.
Sztem kell, hogy az ilyen nem-gyűjtők, de country-t (NAGYON!) kedvelők, és a steel-gitártól elolvadók (ja, ezzel kapcsolatban még akarok írni, ne felejtsem el!) is felismerjenek legalább egy számot!:)

Mindezek ellenére (vagy ezek miatt, nem tudom, hogy helyes) nagyon tetszett a koncert, ... Publix-ék nekem is jobban bejöttek, de Attila basszgitározása ász volt.:)) Talán ha többet hallgatnám őket, megszoknám és megismerném az ő hangzásvilágukat is.

Na, és Bruce... húúú, de mérges vagyok rá!!! Ahogy a steel-gitárt utánozta!!! GRRR... néztem is Stms-t, azt hittem oda fog felém fordulni "Ugye, megmondtam!?"- képpel... de nem. Csak Bruce idegesített!:) Meg Tibor100, ahogy azon nevetett, hogy lilul a fejem!:))

Mikor lesz a köv. country-fórum-tali?:)))) Amúgy nagyon örülök, hogy mindenkit láttam "face to face", igaza van Pistikének, tényleg jó arcot is tenni a véleményekhez (hehe, kivel hogy lehet packázni...:)))).

Na, puszi mindenkinek!
Timi

Előzmény: ptolgyes (276)