Stms Creative Commons License 2004.04.05 0 0 269
Nahátakkó'!

Koncertbeszámoló és demófikázás egy menetben:

Sajnos csütörtökön nem tudtam elmenni Bluetimersre, állítólag nagyon jó volt, majd Peti ír valamit róla, ha akar

1.) Kezdett Publix. Kérem szépen, itten irgalmatlan fejlödés történt. Ede bácsi jól fogalmazta meg, hogy meg lett szorítva a tökük az öregeknek. A brancs színpadképes, hihetetlen biztonsággal oldottak meg mindent.
Remélem a tőlük szokatlan visszafogottság csak most volt jellemző, az utolsó nótákra már a jól ismert energia jött le a színpadról.
Pintér Zsolt gitározása kifejezett élményszámba ment.

2.) Kentucky Homeboys (Szlovák Laci, Ede bácsi, Bruce, Bordács Atti)
Hát, ha nincs Bruce és Atti, akkor a koncert eleje elveszik. Szlovák Laci a 3. számtól megtalálta magát, onnantól üdítő pilinszkázást rendezett. Vége felé Ede bácsi is sikeresen meg- megvillant, feledtetve a kezdeti botladozásokat.

3.) Jam. Én azt a Kántriróccot az adott helyen nagyon nagy kapufának tartottam. Ez nem az a rendezvény volt, ahova befér.

--------------------
Akkor demófikázás:
Kezembe került a Publix új demója. Egy két nóta belassult, finomabban ki lett dolgozva, ismét azt kell mondjam, hogy a lendület rovására (azért a "be allright tomorrow" dörren). A vokálokkal egyszerüen nem lehet vitatkozni. A két saját nóta (föleg a Föld címü) teljesen hibátlanok, jól felépítettek. A hangarányok, hangszínek is kellemesek, mindenből nagyjából annyi szól, amennyi kell.

Szép munka. :)