taith Creative Commons License 2004.04.01 0 0 1539
Szia notwe!

Elvégezted a dolgodat?

Földi dolgaimnak hogyan érhetnék valaha is a végére? :o))

Egyébként nem...

Érdekes, amit az „igaz”-ról írtál, bár nekem inkább a igazság vagy megoldás megtalálására emlékeztet. Pl. ha egy egyenlet megoldását megtalálom, akkor más játszódik le bennem, mint ha megmutatják a megoldást, pedig mindkét esetben elfogadom a jó (igaz) megoldásokat. Érted mire gondolok, vagy ennyi is elég?

Értem. Természetesen végtelen sok fokozat van, és ha "saját erődből" sikerül valamit megoldanod (megtalálnod / kiderítened stb.), az sokkal "jobb érzés", mint ha segítenek. Egy dolog számodra "igaz" volta nem függ attól, hogy egyedül vagy segítséggel jössz-e rá; csak attól függ, hogy egy kompletté váló relational network milyen stimulus funkció-átalakulással jár együtt. Nyilván, ha magadtól oldasz meg valamit, akkor abból további, magadra nézve kedvező következtetéseket lehet levonni: ügyes vagy, hasznos vagy, okos vagy, stb. Még ha ezeket nem is mondod ki, a jó érzés megvan (de "nem tudatos" :o)). (Nem részletezem, ezt mindenki megtapasztalhatja.)

OFF( még egyet árulj el. Volt mostanában valami közöd bármilyen kecske sajthoz, esetleg kecskéhez valamilyen módon?

Nem, semmi.

UI ha math2-t látod (hehe :o))), mondd má meg neki lécci, hogy döntse el, beszélő viszonyban vagyunk-e vagy nem. Nem tudok eligazodni az ellentmondó megnyilvánulásain a gombócfejűnek.

Előzmény: notwe (1529)