burvinyek Creative Commons License 2004.03.25 0 0 topiknyitó
Noé Állatotthon Alapítvány ( régi nevén: Rákosmenti Noé Bárkája Állatotthon Alapítvány ) segítségével régi álom valósulhat meg.

Az Illatos úti kutyamentés, amely eddig is hatékonyan, de az átmeneti elhelyezéshez szükséges helyek hiánya miatt nagyon korlátozottan működött, most új lendületet kaphat. Az Alapítvány és a mentést eddig is végző magánemberek összefogásának köszönhetően, szoros együttműködésben az Ebrendészeti telep vezetőségével hamarosan egy 10 kenneles "mini menhely " kezdi meg működését, amelynek kizárólagos célja a Illatos úti Ebrendészeti Telepről kihozott kutyák elhelyezése, fizikai és lelki gyógyítása, valamint végleges gazdihoz juttatása.

Az Alapítvány a területet ingyenesen bocsátotta rendelkezésre. A kennelek kialakításához az Alapítvány és az Önkéntesek várják megtisztelő adományaikat. Köszönettel veszünek mindent, amit segítheti munkájukat, pl.: tégla, szigetelőanyag, alapanyagok betonozáshoz, betonoszlopok, kavics a kennelek felszórásához, jó állapotú kutyaházak/OSB lapok a készítéshez stb.

A legnagyobb problémát jelenti:

- építőanyagok fuvarozása

- munkagép 1 napra a tereprendezéshez ( pl. BobCat), és 1 napra fúró a betonoszlopok lehelyezéséhez

- szakemberek bevonása a betonozási és a kennelépítési munkákba

Pénzadományaikat az alábbi bankszámlaszámra várják: Noé Állatotthon Alapítvány Bankszámlaszám: 11710002-20083777 Kérjük a megjegyzés rovatban tüntessék fel: Illatos úti kutyák.

Amennyiben módjukban áll, az alábbi elérhetőségeinken kérjük jelezzék az utalás dátumát és összegét.

További információ és jelentkezés a hétvégenkénti építési és tereprendezési munkálatokra itt:

-email: info@allatotthon.com

Telefon: 06 30 651-5954 ( hívható 16h-19h-ig)

www.allatotthon.com

www.illatosut.hu

Köszönettel,

Noé Állatotthon Alapítvány és az Önkéntesek