-exhttp- Creative Commons License 2004.03.24 0 0 518
Nemnemdehogyis, miért venném zokon?

Nézze, ez egy roppant érdekes kérdés. Egy előrehaladott Alczheimer-kórral, egy nemrég diagnosztizált sclerózis multiplexszel -- 40 éven felüli férfiaknál nemzetközi relációban is páratlanul ritka, ennyiben is Uniqum vagyok --, és egy közepes lórugással felérő -- jobb homloklebenyt érintő -- agyvérzéses kórtörténettel a hátam mögött nagyon is jó a problémaérzékenysége.

Ilyesmik vannak a hátam mögött, és ennyiben csoda, hogy itt vagyok. Mint tudja a neurológusok és pszichiáterem Magyarországon nemigen tudnak a pszichoterápiával törődni idő hiánya fojtán. A páratlanul jó állapotom okán figyeltek fel a blogokra és különösen az Index Fórumaira, amiknek köszönhető az ő véleményük szerint - tehát a neurológusok és a pszichiátereim - a kielégítő állapotom.

A Nemzeti Neurológiai- és Pszichiátriai társaság alaposabban tanulmányozta -- az én igen szerencsés kórtörténetemen felbuzdulva -- a jelenlegi Vall-fil és Kultúra fórumokat, és ezeket igen jó pszichoterápiás hatásúnak tudják be, és a betegeknek kiajánlják egy ideje, a szellemi kondíciójuk karbantartása vagy erősítése végett. A súlyosabb -- ám a felső végtagjaikat még mozgatni tudó -- betegek számára a Kávéház fórumot tartják optimálisnak, ez a project több mint egy éve folyik. Tehát az Interne, ha ért engem, így lesz a közgyógy-ellátás része. Ez egy roppant érdekes folyamat. Nem tudom, hogy ért-e engem. Ezért örülök is a kérdésének, hogy ez elmondhattam. Nyugodtan kérdezzen bátran, nem vagyok kifejezetten sutyerák tipus.

Előzmény: kockás boszorkányfing (517)