kulacsos Creative Commons License 2004.03.19 0 0 396
Helo!

Hát igen. Eddig hiányoltuk a párbeszédet, most meg terhelik a Postát rendesen. Be is dugult tőle a budaörsi elosztó. :-))
Szinte azonos időben két küldemény is. Hogy miért nem fért bele egy borítékba ?? Valószínűleg az egyiket a BVSZ, másikat a BSFSz írta, és adni kell a formákra. Nekem is feltünt, hogy a mi Mikes Kelemenünk névtelenségbe burkolódzik, dehát ugye dönteni és elrendelni csak a BSFSz Igazgatósága tud, ami ugye most éppen nincs is.

Ti is megkaptátok a BVSZ nevében BL ügyvezető elnök által jegyzett papírokat?? Formás kis Egyenleg Értesítő, ami még tetszetős is. Ez már profi-munka. De azt sehogyse értettem, hogy az üzletrész értékéből, (ami ugye a szerződésben meghatározott érték) miért vonja le az árfolyamnyereségnek megfelelő 20 % -os forrásadót. Megkérdezetem. Válasz : azért, mert még nem fizették ki számomra. Szerintem akkor is az értékén kellene nyilvántartani, mert az adót csak akkor szabad levonni belőle, ha a tranzakció realizálódik.
Pedig de szerettem volna már most bevallani az SZJA kitöltésekor.

Szivesen mentem volna demonstrálni a Patyi úrékkal, de nem használják ki az internet adta lehetőséget a mozgósításra. (Magányos farkasként pedig nehéz küzdeni.)

Tudja valaki a lakáscímet??? , elmegyek utólag. Írjátok meg email-ban, ha tudjátok a címet.

Kulacs

Előzmény: Jack Lucas (395)