fehérfarkaska Creative Commons License 2004.03.15 0 0 344
Megnéztem a forrásaidat pontosabban: http://forum.gondola.hu/cgi-bin/ultimatebb.cgi?ubb=get_topic&f=2&t=002674

Ezt magadtól is bevallhattad volna, hogy a gondola fórumát használod forrásnak, illetve ott meg a Heti Választól azt a Pukli önéletrajzot, amelyet itt ebben a topicban többet hiányosnak találtunk, mert a HV kihagyta az önéletrajzból, hogy mit is csinált, milyen beosztásban is dolgozott Pukli az Orbán-kormánynak. De ne is zavartasd emiatt magad, továbbra is hivatkozzál csak a hiányos Pukli önéletrajzot tartalmazó forrásaidra (HV/gondola.hu/fidesz.hu).

A Szegedi Tudományegyetem Gazdaságtudományi Karának tanszékvezető egyetemi docensét pedig elég jól leóradó tanározod (annak ellenére, hogy pár hozzászólással előbb újra olvashattad az ide vágó részeket) :)))

Meg továbbra is negligálod a következőeket a szakmai önéletrajzából:
" Statisztikai fejezet átvilágításával kapcsolatos tárgyalásokat. A tárgyalások eredményességét jelzi, hogy a fejezetet derogációs kérések nélkül zárták le
főszerkesztője a KSH "Gazdaság és statisztika" című folyóiratának,
társszerkesztője a Lengyel Statisztikai Társaság "Statistics in Transition" című folyóiratának
nagy szerepe volt a hivatal nemzetközi kapcsolatainak erősítésében, az Európai Unió statisztikai hivatalával, az Eurostattal, az OECD-vel való munkakapcsolatok kialakításában
stb" (hogy maradjon minek utánaolvasnod még)

Másrészt Mellár szakmai érdemeit senki nem vitatta itt a fórumon (te akarod ezt ránk kenni). Csupán a leváltásával kapcsolatban mi is hangot adtunk annak (még a leváltása előtt), hogy a KSH vezetőjének nem jóslásokkal kell foglalkoznia. Ezt egyébként maga Mellár is elismerte, hogy 2003 őszén pontosan alá nem támasztott jövőbeli adatokat is hangoztatott, bár azzal érvelt az ATV egyenes beszéd c. műsorában, hogy a sajtó csupán a legpesszimistább előrejelzéseit kapta fel, pedig azokon a konferenciákon ő az optimista becsléseknek, előrejelzéseknek is hangot adott. Ez is arra bizonyíték, hogy nem Mellár szakmai múltjával van a gond, hanem azzal, hogy pár konkrét esetben úgy olyan nyilatkozatokat tett, amelyeket egy független elemző megtehet, de a staisztikai adatok maximális pontosságáról híres, és kifejezetten ezen okból létrehozott szervezet vezetője nem. Egyébként pedig Mellár, ha jól tudom szakmailag egyáltalán nem a sűllyestőben végezte, hanem egy másik szakmailag elég magas szinvonalú hivatal vezetésében. Vagyis kár Mellárt politikai üldözöttnek és meghurcoltnak feltüntetni.

Előzmény: Andante (341)