kikezdki Creative Commons License 2004.03.15 0 0 1028
„Meg azt is megengedem, hogy az unokahugod a masodik az orszagban, aki TENYLEG keptelen szoptatni, de tobben ne jelentkezzenek, a statisztikai valoszinuseg kezd kimerulni.”

Megengeded?Ez azért tetszik, OK, majd igyekszünk elsüllyedni a szégyentől, nehogy rontsuk a TE statisztikai elképzeléseidet. Idike, úgy látom még mindig nem érted. A SZERINTED 1% A VALÓSÁGBAN NEM ENNYI! Említettem, hogy csak az én ismeretségi körömben többen jártak hasonló cipőben. Lehet, hogy fizikailag tényleg alkalmas lenne rá a nők 99%-a, hangsúlyozom, hogy lehet, de az emberlánya nem csak fizikumból áll, lelki okok is meghúzódhatnak a háttérben, nálam pl. a gyerek sárgasága miatti idegeskedés is közrejátszhatott a belövellés elmaradásában, ki tudja. Az általad sokat emlegetett természeti népeknél feltételezem császármetszésre sincs lehetőség, vagy megszüli a nő természetesen, vagy belehal, tehát kijelenthetjük, hogy náluk 100%-os a természetesen szült nők aránya. Bezzeg azon a szülészeten, ahol én szültem, ott minden második anyuka császárral szült, ezek a renitensek biztos megfutamodtak a természetes szülés nehézségei elől! Ha akarták volna, biztos simán is meg tudták volna szülni, de nekik így volt nyílván „kényelmes”, nem igaz?

Nem hívtam fel a lll-t, de beszéltem a szoptatási ambulanciával, ahol azt javasolták, hogy félóránként tegyem mellre a gyereket, nem vált be, megírtam, hogy mi lett az eredménye. Szerinted az lll még milyen okosságot tudna nekem mondani? Tudod mit, idike, higgy, amit akarsz, sajnáltatom magam és tulajdonképpen literszám fejhetném a tejet, ha akarnám, csak lusta vagyok, kényelmes és nem akarok áldozatot hozni a gyerekemért. Most pedig nyugodtan dőljél hátra és szúrjál egy újabb tűt a Nestlés woo-doo babádba! A lényeg, hogy te nagyon tökös csaj voltál, akartál gyereket, lett, akartál szoptatni, hát szoptattál, akinek meg ez nem ment, az pedig egy picsogó, önsajnáltató dáma, slussz-passz.

Előzmény: Törölt nick (1005)