Marcinter Creative Commons License 2004.03.14 0 0 546
Igaz hogy blikk, de mégis, mit szóltok ehez?

Én már 200millio fontal is olvastam ezt a hírt de hitele oldalakon is!

ez itt csak a blikk:

Abramovics 50 milliárd forintért vásárolná ki az angol sztárt

Beckham: Realból a Chelsea-be!

Blikk, 2004-03-13

Madrid-London - Egyre több jel utal arra, hogy David Beckham a nyáron elhagyja a Real Madrid labdarúgócsapatát, s a következő szezontól a londoni székhelyű Chelsea-t erősíti. A középpályás szép csendben már elkezde elkötni a Spanyolországhoz fűződő szálait, és az anyagi gondokkal küszködő királyi klubnak is jól jönne a futballistáért kapható 140 millió font, azaz közel 51,8 milliárd forint.

Úgy tűnik, Beckham mindössze egyetlen idény erejéig szolgálja a Realt, mivel - főleg felesége kérésének eleget téve - a szezon végén valószínűleg búcsút int Madridnak. A lila-fehérek egyik szeme sír, a másik viszont nevet, hiszen marketingszempontból és a középpályás játéktudását figyelembe véve tavaly nyári leigazolásával megütötték a főnyereményt, ám azt sem szabad


Nagy csodának kell történnie ahhoz, hogy Beckham ne szerződjék vissza Angliába (Fotó: Reuters)

elfelejteni, hogy továbbadásával anyagilag hatalmasat kaszálhatnak. Mint emlékezetes, az angol válogatott csapatkapitányáért 25 millió fontot (9,2 milliárd forintot) fizettek az ibériaiak a Manchester Unitednek, ám Roman Abramovics, a Chelsea multimilliárdos orosz tulajdonosa 140 millió font sterlinget (51,8 milliárd forintot) sem sajnálna a futballistáért. Majdnem hatszoros haszon egyetlen év alatt - nem rossz üzlet…
A klubváltás tényét erősíti, hogy a nyári Európa-bajnokság után minden bizonnyal Sven-Göran Eriksson, az angol nemzeti együttes jelenlegi szövetségi kapitánya ül le a londoniak kispadjára, a szakember pedig köztudottan remek viszonyt ápol a labdarúgóval. A szakmai szempont mellett a Beckhamre nehezedő családi nyomás is az átigazolás mellett szól: bár a középpályás jól érzi magát Hispániában, a csütörtöki, madridi terrorakciót követően felesége, Victoria kijelentette, félti férje és gyermekei életét, ezért szeretné, ha minél előbb elköltöznének a "háborús övezetből”, ráadásul énekesnői elfoglaltságai is egyre többször szólítják Nagy-Britanniába. Árulkodó jel lehet, hogy felmondott a spanyoltanárának, a főváros elitnegyedében bérelt 4,5 millió font (1,7 milliárd forint) értékű házának júliusban lejáró bérleti szerződését nem kívánja meghosszabbítani, s Becks már önéletrajzi könyvében is kijelentette, nem biztos, hogy Brooklyn nevű fia egy angol nyelvű spanyol iskolában kezdi tanulmányait.
Ezek után szinte mindenki biztosra veszi, hogy megköttetik a világ legszenzációsabb futballüzlete, és Beckhamék visszaköltöznek szülőhazájukba - igaz, a szeretett Manchestertől kissé messzire, a divat egyik fellegvárának tartott angol fővárosba.