Dr. Orbán József Creative Commons License 2004.03.13 -1 0 289
Mmormota, talán el sem hiszed, hogy mennyit köszönhetek már neked és a vitafórum minden résztvevőjének, amiért ilyen tanulságos leckét adtok nekem a vitázás eszköz - és módszertanából. Én sajnos az életben nem vagyok egy vitatkozó típus, és még a kutyámra se tudnék rászólni emelt hangon. Ezért őszintén irigylem vitakészségeteket, és a felvetett igen érdekes témáitokra is csak azért nem reagálok gyakrabban, mivel most már úgy érzem, nem nagyon viszi előre a dolgokat, az eredetileg kitűzött célunk irányába. Most is csak azért szólok, hogy feleslegesen ne fordítsatok olyan dolgokra energiát,amire nem muszáj.

Már többször elmondtam, hogy van ÉMI jegyzőkönyv a mérésekről, de nem nálam, így nem tudom odaadni, de én nem is adhatnám át, mivel nem az ÉMI-nél dolgozom. Ha tegnap felhívtad volna Nagy Sándort, bizonyára neked is lenne már egy másolati példányod a mérési adatokról.

Azt is csak ismételgetni tudom, hogy a laborvizsgálatok tematikáját, majd akkor állítjuk össze, ha már konzultáltam az ELTE és BMGE kutatóival. Én tőled is vártam javaslatot a konkrétan elvégzendő mérésekhez, de eddig még nem kaptam, egyedül JFEry vette komolyan a dolgot és kezdet el méregetni.
Egyébként teljesen jogosan nevezted idétlenségnek azt a megfogalmazást, hogy „falszárító hullám” visszanyomja a vizet a talajba. Remélem, nem feltételezed, hogy ez a gondolat és megfogalmazás tőlem származik. De, ha az én nevem alatt jelent meg valahol, vagy rám hivatkozva, úgy természetesen korrigálni fogom.

Józan Paraszt
Megfigyeléseim szerint a készülékeket, valóban radiesztéziai eszközöket is alkalmazva telepítik, de a BRILL esetében nem láttam, hogy iránytűt alkalmaztak volna.
A telepítés módjáról, a radiesztéziás eszközök szerepéről, valamint az általuk alkalmazott mérő- és ellenőrző műszerekről és mérésekről, valóban érdekes lenne itt tájékoztatást kapni a AQUAműszerek gazdáitól. Remélem ők maguk is belátva az érdeklődést, megteszik. Ha mégsem, én megpróbálom rábeszélni őket. Hogy eddig miért nem tették, és miért nem szálltak be a vitába? Azt hiszem ők sem nagy vitázók, és bizonyára el akarják elkerülni azt, amit én rendszeresen megkapok néhány vitapartnerünktől.
Józsi

Előzmény: mmormota (284)