Nekem nincs ilyen gondom... Méghogy személyi ? Ugyan már. Nincs itt, nem mutatom meg, viszlát. :-)
A rendornek sem? Mert elofordul, hogy civil ruhas rendorokkel jarogatnak.
Hidd el, nekem is tokom tele van a rablobanda allammal, pl. ha a parasztok a parlament ele vonultak vona, valszeg a gazdabolba vettem volna egy kiegyenesitett kaszat. Vagy neha szivesen allitanek be egy ket politikus kocsoghoz egy csakannyal a kezembe.
:o)
Illeteket utaltam mar azzal a kozlemennyel, hogy "kapjatok be", adot meg nem mertem igy. Egyebkent a kozlemennyel uzengetest hasznalnam, ha tudnap 1-2 partnak a szamlaszamat. Lasd a Utalj penz es uzenj a maszopnak! topikot.
kispester: "A nagyvilagba jarva sehol nem tapasztaltam azt,hogy barmilyen tomegkozlekedesi eszkozre fel lehetett jutni jegy nelkul
Hat nemtom merrefele jartal es merrefele vetted igenybe a tomegkozlekedest, de azert jo nehany ellenpeldaval tudnek szolgalni. De van ahol vegyesen van meg a rendszer, foleg azert, mert hosszu villamoson kicsit nehezen kivitelezheto a felszallaskor az ellenorzes, illetve sok helyen a metrora konnyen megoldhato, de mas eszkozoknel nem alkalmazzak. A buntetesi tarifak, viszont a jegyarhoz kepest 60-80x-osak.
Egyebkent pl. NyEuban vagy eszak amerikaban hol lattal olyat, hogy a helyiek sportot uznek a bliccelesbol?
Egy hir.
Tizenöt százalékkal emelne árat nyártól a BKV