fehérfarkaska Creative Commons License 2004.03.11 0 0 171
"Ne zavarjon az a tény, hogy ezt a bizottságot a Horn-kormány hozta létre 98-ban, utolsó intézkedései között, és ez a bizottság a FIDESZ-kormány alatt ugyanabban az összetételben tovább működhetett. Pukli-bácsit a szocik nevezték ki, akkor is..."

Gondolom, Orbánék azért hagyták meg Puklit, mert annyira, de annyira elégedetlenek voltak vele. Kinek akarod ezt a mesét beadni? Pont arról a kormányról, aki mindenkit lecserélt, akit csak tudott.
Mondjuk a többi részre te sem nagyon válaszoltál. A negligálás nem válasz, vagy ennyire sz@r beismerni, hogy Pukli mégsem egy tehetségtelen pártkatona?
Miért alkalmazta olyan magas poszton az Orbán-kormány Puklit, ha
1. tehetségtelen
2. nem volt loyális hozzájuk?

Persze erre jön a fenti válaszod, hogy a Horn-kormány nevezte ki 98-ban az utolsó intézkedései között. Csak arra nem adsz választ, hogy akkor miért felelt meg azon a poszton Pukli 4 évig Orbánéknak? Annak az Orbán-kormánynak, amelyik a köztársasági elnöktől a legfőbb ügyészen, az APEH vezetőjén, a pénzügyi szervezetek felügyelének vezetőjén át a jegybank elnökéig mindenkit lecserélt a saját kádereire. Netán Puklit jogviszonyát az Alkotmány védte, mint a legfőbb ügyészét vagy a köztársasági elnökét?
Persze gáz beismerni, hogy Pukli nemzetkölileg elismert szakember, mert az semmi tenné az összeesküvés elméleteteket, miszerint a jelenlegi kormány a statisztikai adatok kozmetikázásának szándéka miatt váltotta le Mellárt, aki ebben nem volt partner, de a tehetségtelen pártkáder Pukli azonban megcsinálja a kozmetikázást. A szavazatokat nem akarod újraszámolni (vagy júniusban megint hidat lezárni)?

Előzmény: Wic (122)