Mijo Creative Commons License 2004.03.10 0 0 169

Jesszusom, Pityu, tán csak nem, hogy ez az 5-6-mittom hány fő mozgatja azt a hatalmas tömeget Baján, kik legutóbb 6 %-os szavazati arányt biztosítottak pártotoknak :(!? Nem vagytok túl közlékenyek tagságotok tekintetében. Titkot ki ne adjatok az istenért se, nem akarlak én benneteket bajba sodorni ..., esetleg, ha központi engedélyt kaptok, akkor nyomjatok ide valamit, hátha kedvet kapunk még többen csatlakozni, színektől pompázó tarka lobogótok alá :)!

Tudod, Pistám, ledegradálhatsz te kit/mit akarsz, de én eddigi röpke életem során a legőszintébb gondolatokkal a "zöldségeseknél", a "lerobbant kocsmákban" találkoztam, ami ezeknél nívósabb helyszínekkel és nyakkendős/egyebes glancokkal jár, ott már inkább jellemző a linkeskedés, a hazudozás.

Csattogtatsz pár tartalom nélküli frázist, amivel legfeljebb kitörölhetjük :((.., de ha a te szdsz-ed valóban az egész országra képzelné el azt a bizonyos "szépet és jót", akkor ez az ország nagyon hálátlannak mutatkozik a te nagyszerű pártoddal szemben.
Ezt a bizonyos "rájuk adott szavazatok sokaságát" inkább hagyjuk egy olyan országban, ahol a nép sok esetben azokhoz sodródik, akik nagyobb hazugsággal képesek befolyásolni, lám, a hatalomra került kormánnyal szembeni összcsalódottság is erről tanúskodik. És ennek a kormánynak, még ha a jövőben a többségi kormánypárt távol is szeretne benneteket tartani magától, bizony nyomógombos partnerei vagytok, így a csalódottság benneteket is csontkeményen érint.

Jó pártkatonához illő módon mondod: "Mert tudod, nálunk nem a mennyiség számít, hanem a minőség."

Pisti, erről nekem egy régi népmese jut eszembe, amikor a cigány és a gróf székletminőségi versenyt folytat egymással: a cigány csak lopott sütőtökből tudott belakmározni, a gróf meg gazdagságának megfelelően összezabált tizenpár fogásból mindent amit a szolgák elé tettek.
A fantáziádra bízom, a pártatlan zsűri előtt melyik kupac nyerte meg a versenyt :))....

Mijo

Előzmény: Cziczo (164)