Caipi
2004.03.08
|
|
0 0
287
|
A szembe szomszéd vicces lehet..:-) A Gyakorló utcában is volt egy folyton leselkedő nő, de aztán ő szúrta ki, mikor be akartak törni hozzám. És ki is kiabált! Úgyhogy ennek is megvan az előnye.. (Én rácsot szereltettem, hozzá meg pár nap múlva betörtek..) A 2. helyezetteidet nem értem - hogy a francba hallhatod mindezt egy másik ÉPÜLETből, mégha falszomszéd is?! A többiek szerintem nagyrészt csak rendeltetésszerűen használják a lakásukat, és Neked mindezt egy normális lakásban nem is szabadna hallanod, vagy legalábbis nem zavaróan. Ami a körömcipőt illeti, lassan már muszáj megvédenem: szerintem egy embernek jogában áll a lakásában cipőben lenni.. Amikor itt járt az akusztikus, és a felettem levő fürdő lépéshang-szigetelését mérte holmi veszettül kopogó izével, akkor mondta, hogy ez egy klumpa hangjával egyezik meg, mert egy megfelelően szigetelt födémnek azt is bírnia kell. Én pl. ha egyedül vagyok itthon, akkor általában mezítláb vagyok, mert úgy kényelmes, de ha valakivel jövök, eszem ágában sincs levenni a (magassarkú) cipőmet. És nem hallani tőle semmit. Bár itt (is) két padlószőnyeg van egymáson. Ha néha kimegyek a konyhába, vagy a fürdőbe, ott persze már hallható. Nem is akartam volna követ, ha rajtam múlik.. Hideg + kopog.
Száz szónak is egy a vége: a Te lakásod is megfelelően alulhangszigeteltnek tűnik!
De mivel erről Te tehetsz a legkevésbé, így részvétem a szomszédaid miatt.. |
Előzmény: Hexerot (286)
|
|