Paco155 Creative Commons License 2004.03.05 0 0 124
Hmmmm...... Arra azért kíváncsi leszek, hogy hogyan készül el egy hét alatt az alaplemez hiszen még a helye sincs kiásva. És a lyuk nem elég ugyanis utána el kell simítaniuk kavicsot vagy homokot alá, tömöríteni, különben meg fog repedni. És az időjárás sem nekik dolgozik. Én bizakodó vagyok :)

Kádcsere: egyeztetni kell. Persze erre lesz lehetőség, két konzultációs nap van kiírva a szerződésben amikor a kádat, belső teret, esetleges áttervezési kéréseidet, megbeszélitek megnézik, hogy megvalósítható-e, stb...

A kád csere valószinűleg úgy fog zajlani, hogy megmutatják milyen káda(ka)t tartalmaz az alap, mi van felárban, és ha ezek közül nem jó egyik sem akkor megmondják mennyit kell még fizetned ahhoz hogy betegyék az általad megvett és odaszállított kádat. (Esetleg megmondják kivel vannak kapcsolatban és ha annak a termékeiből választod akkor nem neked kell odaszállítani.)
ekem is emiatt kell majd áttervezni a fürdőt mert én kivágom a fenébe zuhanytálcát és kádat akarok a helyére. Azaz a zuhanytálca árával kevesebbet kell majd a végén fizetnem, és vagy el tudjuk boltolni kád árában, vagy én viszem a kádat és az áttervezési díjba beszámíttatom a tálca árát.
Pluszban még egy falbővítést is akarok majd :)

Amit biztosan tudok, hogy az egyszeri áttervezési díj 50 ezer forint, szóval próbálj mindent egyben leadni, mert minden alkalommal külön ki kell fizetni.

Előzmény: stupeki (123)