AliceCsodaországban Creative Commons License 2004.03.05 0 0 10
Szvsz. ha a hőhullámaid nagyon kellemetlenek és megviselnek, akkor menj el nőgyógyászhoz, valamennyicske hormonpótlás biztosan segíthet. Nálam kb. annyiból állt a hőhullám, hogy éjszaka hirtelen átforrósodott felettem a takaró, és egy ideig lerugtam magamról, aztán meg fáztam akkor ujra betakaróztam - de ezt el lehetett viselni. Viszont egyik barátnőmnél sokkal rosszabb volt, elvörösödött az arca és kiverte a verejték időről időre - elhiszem, hogy így nagyon kellemetlen.
Jellemző még erre az időszakra az is, hogy sokkal ingerültebb az illető, ezen viszont sokat segíthet, ha egyrészt elfogadod a korodat és elfogadod, hogy ez egy természetes állapot, másrészt esetleg szedsz valami enyhe nyugtatót pl. (Nálam a Xanax 0,25 nagyon jól bevállt pl.)

Nem érdemes azon agyalni, hogy most másmilyen nő leszel-e egyáltalán nem leszel másmilyen, ha túlvagy ezen a változó koron, akkor utána is ugyanolyan nő leszel, csak sokkal nyugodtabb és kiegyensúlyozottab, nem kell törődni azal, hogy van-e otthon betét vagy tampon, nem kell attól félni, hogy teherbeesel stb...:-) Arra viszint számíts, hogy - mivel a védő ösztrogén már nem termelődik - addig sose hallott betegségeid lesznek, én pl. átmenetileg olyan allergiás lettem valamire, hogy taknyam nyálam, könnyem de még a fülem is folyt... aztán egy Zirtec kúra elmulasztotta volt nincs. No meg arra is számíts, hogy a kilók jobban rádrakódnak, ezt is vagy elfogadod egy ésszerű határig, vagy állandó fogyókúrázásoddal mész a családod idegeire.

Legfontosabb, hogy saját magadat fogadd el így, a többi már sokkal könnyebben fog menni...

Előzmény: n0ri (-)