Okos Mikulás Creative Commons License 2004.03.03 0 0 160
Pusztán logice:

A liberálisok által egekbe magasztalt piaci törvények szerint minden amire piaci igény van, annak létjogosultsága van. (Ennek alapján van létjogosultsága az aláValó Világnak és a popcorn zabálásnak a moziban és még egy csomó egyéb dolognak, amelyek közül nem kevés sérti mélymagyar konzervatív lelkemet)

Naszóval, ha az első tétellel egyidejűleg a liberálisok állítják, hogy ez a film antiszemita, de - miként a mellékelt ábra mutatja - piaci igény van rá, akkor (a liberálisok szerint) az antiszemitizmusnak van létjogosultsága?

Megdöbbentő dolog ez a logika...

Titanick szerintem nem egy jó kiindulópont a keresztény=szükséxerűen antiszemita tétel, nem sok barátot szerzöl vele, ráadásul te magad rángatod el a topikot politikai irányba, nem beszélve a stílusodról, amitől kinyílik az ember zsebében a bicska.

A magam részéről a naturálisan ábrázolt brutalitás mindig akadálya a katarzisnak, szóval fázom egy kicsit ettől a darabtól, ezért galád módon engedem, hogy ti menjetek először moziba és a beszámolóitoktól teszem függővé a jegyváltást.