Thor Creative Commons License 2004.03.02 0 0 3655
Naha ez most jelenik meg 5ödször a topicban, ne engem szidjatok, hanem az indexet:

Fijjúk-lányok, ez a kit istenítsünk téma folyton felvetődik, úgyhogy íme öszvefoglalom, mit gondolok én erről.
Vannak emberek, akiknek nem adatik meg, hogy olyn kurva jóban legyenek önmagukkal és folyton szeressék azt, akit a tükörben látnak, és ezt nem túl jól élik meg. Nos, megoldások kínálkoznak: a legrosszabb útja az öngyilkosság vagy alternatív módszerei (evészavar, pia, narkó). Okosabbak keresnek maguknak új pasit, tartanak kutyát, tengerimalacot, munkaalkoholisták lesznek, topicot nyitnak maguknak az indexen. Mindegyik célravezető, mert ilyenkor: egy (két, hetvennyolc) állat imád, 1 pasi imád, a főnökünk imád és a társadalom elismer, ill a fórumtársak közül az arra fogékonyak "istenítenek", már ha ez jó definíció arra, hogy szobaállnak, érdeklődnek az életünk iránt ill. nyavalyáinkban támogatnak.
Szerintem ez utóbbi megoldással nincs semmi baj, nem szennyezi a környezet, nem gyengíti a nemzetgazdaságot és családok életét sem dúlja fel. Ennek ellenére mindig fognak akadni olyanok akiknek ez nem tetszik, és azt mormolják maguk elé: "Hoppá, itt valakít istenítenek, és az NEM ÉN VAGYOK! Holott az istenítésnek ez az egyetlen helyes formája!"
Következtetés: javaslom, hogy ha valaki még ezzel a gonddal állít ide, akkor csöndes áhítattal nézzük őt lentről felfelé és istenítsük töményen. Remélhetőleg ez megnyugvást fog hozni neki.

Előzmény: bobomami (3645)