Törölt nick Creative Commons License 2004.03.02 0 0 23
Lehet, hogy neked felesleges politikai kötődést feltételezni, de ez egy politika forum, így ha a téma itt van, annak oka az, hogy adott eseménynek ezt a kontextusát is érdekesnek véli valaki.
Természetesen lehet a fejeket a homokba dugni, de nem változik a lényeg tőle, ha a kormány nem tesz lépéseket ismét kialakul egy társadalmi szegmens aki hangosan, --mert nem tudja megemészteni a történteket, választáskor ígért és elvárt kormányzati segítség hiányát-- mutatja ki elégedetlenségét, hangja befolyásolhat másokat. Nagyon fontos azt is tudni, kik ők és kiket befolyásolhatnak.

Elmondanék neked egy érdekes dolgot; A fodrászokra és taxisofőrökre nagyon sokáig érvényben volt egy választható általányadózási mód, ami könnyítette a számlaadásukat, és lehetővé tette a méltányos adó fizetését. Ugyan miért?;ĐĐ

A szemünk előtt zajlik egy folyamat, ami meghatározza a politikai osztatok jövőjét, pontosabban, hogy az MSZP elveszíti a vidéki kádári kisember után a városit is (most sem tesz semmit, pedig volna mit kommunikálni). Tölgyessy előrejelzése szerint ugyan semmi meglepő nincsen benne, de csodálom, hogy ennyire könnyű az ügy, ennyire nincs ember az MSZP-ben aki hitelesen fel tudna vállalni valamit.

Előzmény: Moonbase (22)