Don Vittorio Creative Commons License 2004.02.29 0 0 759
Nem tudom, kinek címezted ezt, de rám egyáltalán nem igaz ez:

"Most már pedig a kívülálló olvasóknak tényleg nem követhető, hogy mi történik, de olybá tűnik, hogy nemcsak gyülekezeti, teológiai okok miatt megy ez a vita, hanem valami korábbi más fórumon történt sérelem az egyik oka. Mintha ezt nehezményezné maxi a veled kapcsolatos hozzászólásaiban."

Vfoval volt/van ilyen-ilyesmi összetűzése, de alapjában véve annak is a HGY-hez van köze, mivel Kanadából elég sok levelet küldött a HGY vezetésének, amelyekben vfot vádolja mindenféle saját maga által elkövetett HGY-ellenes tevékenységre való felbujtással... ("Én megtérek, keziccsókolom, de ő, ő az igazi bűnös! Ő vitt engem is a bűnbe!")

Én semmilyen más formában, más fórumon sem kerültem vele kapcsolatba, habár a balhé közben a nevemet így-úgy eltorzítva elég sok fórumon megpróbált bosszúból zűrzavart kelteni, csak aztán mindenhonnan moderálták.

Velem csak azért balhézik, mert mindenkivel balhézik, aki ellenállt a negédes keresztény-szerű szövegeinek. (Előbb-utóbb azokkal is balhézik, akiket korábban megetetett, de kapásból nem. Van itt a fórumon 5-6 személy, HGY-s, nem HGY-s egyaránt, akit rendszeresen bombáz különböző átkozódó és/vagy fenyegető opuszokkal, anélkül, hogy az itteni sztorin kívül bármi közük lenne egymáshoz. Ez ok nélküli balhézás is arra vall, hogy nem százas az illető.)

Előzmény: privacyterror (757)