CSerfa Creative Commons License 2004.02.25 0 0 699
Szerintem elképesztő mértékben árt a Hgynek max-ice-ilbo-P.Orsika-stb.-stb. Valószínűleg olykor-olykor fel-felbuggyan benne valami isznyú gyűlölet. Előbb a soktízezer emil, majd a rágalmohadjárat a hgysek ellen.
Ezután beleerősített. Úgy, hogy taktikát váltott.
Nem átallotta behúzni a csőbe NS-t is álmegtérésével, így igen sikeresen lejáratta. Egy kicsit lejáratta azokat a hgyseket is, akik kezüket nyújtották, és társuknak nevezték ámokfutásában.
De nem hagyta abba, csak aljasul nem a hgyt támadja, hanem a hgy ellefeleit. De olyan visszataszító módon (P.Orsika, megg max-ice, vagy ilbo is így tette), hogy ilyen mocskos vádaskodás miatt minden rendesebb ember önkéntelenül szimpátiát érez a hgy ellenzők iránt.
Mellette kiélheti rejtett homoszexualitását is, katonás kemény véleményét is hozhatja nőként is (pl. ilbo), férfiként is (max-ice).

Komolyan mondom, az ilyen aljas támadások miatt megsajnáltam a Hgyt! Ez nagyon nem fair!
Javaslom, egy topicot kéne létrehozni, ahol max-ice különböző nickjeit bemutanánk, és felhívnánk a figyelmet, senki ne higgyen neki. Nagyon ravaszul teszi ugyanis a dolgát, aki felindul, sokszor éppen arra indul fel, amit max-ice el akar érni. Azaz a Hgy ellenfelévé válik, hisz ki gondolná elsőre, hogy nem védi a Hgyt, hanem ilyen aljasul árt neki? Ha vannak is hibák a Hgyben, ilyen módon harcoló ellenséget nem érdemel meg, jó lenne hát mindenki figyelmét felhívni e szemét módszerre! A baj csak az, ilyen topic nem a Vali-fili fórumra való, és el is süllyedne.
Azaz inkább emilben kéne felvilágosítani minden Fórumra tévedő hgys topicokba járó fórumtársat max-ice-ilbo-P.Orsika-stb.-stb-ről. De ez sem az igazi, hiszen új fórumtárs ha ilyet kap, mire is gondol? Tán mégis egy bemutató topic, ahova el lehet irányítani? Az sem, így sem a Fórumra való. Nem tudok megoldást, bárcsak az Úr, a Szabadító szabadítana meg a gonosztól, és fordítaná rá vissza, amit aljasul másoknak akar!

Szóval egyelőre örülhet max-ice-ilbo-P.Orsika-stb.-stb, mert tisztességtelen módszerei hatásosabbak a becsületesen küzdőkénél. De remélem, csak rövid távon!

CSerfa

Előzmény: Don Vittorio (697)