szuszetti Creative Commons License 2004.02.25 0 0 232
Bond!
Köszönöm!
Az a vicc az egészben, hogy az ötlet nekem is az Ezermester oldaláról jött, és pont a Te órád miatt kérdeztem rá itt, mert régebben láttam, hogy készítettél már ilyen órát, de a profilodban nem találtam meg most a kép címét...

Ez a darab tíz cm vastag, úgyhogy hely az van bőven benne:))
Ühüm. Tehát, ha alá van támasztva, akkor nem szakad át.
Én rögtön a Forster-fúróval(vagy mi) mentem volna neki, de az anyag annyira kemény, hogy az elmélet maradt csak. Val.szeg marad a kisebb fúró, ahogy mondod, erre nem is gondoltam:)(kezdő volnék..)

Szerintetek egy két éve kivágott gyümölcs-gyökér, ami a hó alatt van most, mennyi idő alatt szárad ki annyira zárt helyen, hogy megmunkálás után/közben ne csattanjon szét?

Rferi!
Köszi a Tempora tippet, azt is meg fogom nézni!

Hurkatöltő-- A fatányérokat, amikről közvetlenül fogyaszt az ember, forró étolajba szokták meríteni időnként. Nem szárad ki, mosogatható, állja még a mosogatógépet is, én legalábbis rendszeresen bedobom őket. A mosogatószer csak a felső réteget mossa le, de a belül lévő olaj nem engedi, hogy a "húslé" felszívódjon.
Mivel az étolaj "ehető", nem probléma, ha véletlenül érintkezik a töltelékkel.
Azt, hogy mit szól az ANTSZ, és a rétegelt lemez a forró olajhoz, nem tudom, de ha már beeresztés, akkor ki lehetne próbálni az étolajat.
Bocs, hogy közbekotty:))

Szuszetti

Előzmény: Törölt nick (226)