uke Creative Commons License 2004.02.25 0 0 113
"Te bennfentes voltal a CoV-ban, talan szerzo (gondolom nem te vagy a CoVboy, hiszen o Pivo neven forumozik)?"

Nem, nem vagyok CoVboy, de szerző voltam 92-től 97-ig.

"Akkor adj at egy nagy orrbaverest annak, aki a cegnel vagy a ceg egyik utodjanal eljatszotta azt, hogy a ceg adatbazisabol minden (vagy legalabbis ezernyi random) cimre kuldott egy rakas elavult, hasznalhatatlan, szar Joker CD-t utanvettel tobbezerert. Ugy tudom nem csak engem szivattatok igy meg (persze nem voltam itthon, nem en vettem at), hanem az orszagban rengeteg embert. Pedig nem is voltam elofizeto, egyedul a CoV Evkonyv 1 megrendelesekor adtam meg a cegnek a postacimemet."

Igen ez csúnya dolog volt, de hidd el, hogy nekem semmi közöm ehhez. :)) A dolgot inkább nem kommentálnám.

"A BIT CD szerintem nem menne tul jol, de persze probald meg, ha gondolod. Jean ha jol emlekszem sajat koltsegen gyartatott le 1000 darabot par eve (o is persze minden joggal rendelkezett), es igy is sok a nyakan maradt, sok a retro rajongo az orszagban, de egyre kevesebb az olyan, aki audio CD-t vasarol. Mondjuk ezt biztosan nem olvasod, most latom, hogy jo regi a hozzaszolas, csak egy kicsit feljott a topic"

Na igen, késve bár de törve nem. A Best of BIT-et megcsináltam, de csak pár tucat embernek másoltam át, mert lusta voltam reklámozni. Meg aztán tök nonprofit az egész. Csak az időmet vitte.
Ha már a zenénél tartunk: van egy új cikk a Dome-on:
http://www.pcdome.hu/article.php?id=1522

Meg az "Exkluzív" menüpontban olvashattok még a BIT 2-3-ról, a Press Play on Tape-ről, a Karma 64 meg még mittoménazt...

Más:
jól megszivtam: láttam egy svájci hirdetésben, hogy létezik Commodore Mp3 letáccó. Na mondom: EZ KŐ:

http://www.brack.ch/asp/Shop/default.asp?p=9191&mod=artikel

Az újsában még a Commodore logó is ott volt. Megrendeltem (pénz nem számit alapon 199 CHF-ért azaz kb. 35000 ft-ért). Aztán olvastam ezt a cikket (a cikk később került fel, mint ahogy megrendeltem):

http://www.dansdata.com/quickshot013.htm

Kiderült, hogy a dobozán - mint látható - rajta van a Commodore embléma, de annak semmi köze a tartalomhoz. Azán mire hozzám ért már az is lekerült róla. Értsd: a dobozon a Commodore helyet Skymedia feirat lett.

Tulajdonképpen lehetőségem lett volna a visszacserére, de végülis rájöttem, hogy nem olyan rossz. Mint látható a vége lehúzható és működik mint egy memory stick. Azmeg manapság szinte alaptartozék. Wavban hagot is vesz 10 féle minőségben, keveset fogyaszt (noha a non-stop 12 óra nem sok) és jó a hangzása...meg könnyű. Van persze pár hibája is, de azok nem bosszantóak.
De nem Commodore Írtam is egy szemrehányó levelet a Commodore-media.com-ra, de (persze) válaszra sem méltatnak.

Szóval nem mondom, hogy kidobtam a pénzt de azért...mégiscsak a Commodore név miatt vettem.

Előzmény: Warezpimp (13)