sniffí Creative Commons License 2004.02.24 0 0 263
Igen csak ellent mondásosnak élem a világot.A feltárt "tényeket"csak mint fogalmakat,müködő megközelítéseket tudom kezelni.
Mint a felfedező amnéziás arheolugus aki úgy amlékszik, építet már űrhajót is.Nevetad mindennek,hogy beszélhessen;-senek rolla és egyetlen megmaradt"svájci bicskájával"kell megoldania jövőjét.
Ott van a Malyák,ősi emlékei között ahol az Ős lakosokat nézve nem érti, miért elmaradottabbak mint a romok, fejletsége.
Az én témám nagyon ideelisztikus még,pont felkészületlenségem miatt.Így egyelőre a tőke, a lehetőség teremtése a tanulásra,kisérlrtezésre.
Az energia "ellátást" szeretném megoldani,Tesla kutatásai munkássága elindított bennem valamit.
Az döbög bennem, nem ismerjük eléggé az elektromosságot,szinte csak jelenség-esményszinten hasznosítjuk.Így sem elérése,sem hasznosítása nem kellőn praktikus.
Szégyelem, de ha a tapasztalt általános gondolkodást veszem alapul,úgy érzem meglátásom nem alaptalan.
Legpozitívabb tapasztalatom annak ellenére,hogy mindenhol belém folytották a szót.Szavaimmal magyaráz el egy elméletet, statisztikai adatokkal téve azt teljesebbé Weblapján,egy "Tesla"kutató(meg is keresem mi újság nála).
Eddigi legnagyobb mattom,egy közép iskolás kémia könyv,ahol oldalakon keresztül taglalja az elektront.A fejezet végére meg ijet ír zárójelbe apróval "de a természet nem engedi megvizsgálni"volt más is de ez meg maradt mély nyomott hagyott bennem.
Talán ezek amik erősítik kételyemet,az információ helyes áramlásáról.Amiből azt érzem tudat formálás zajlik,de nem értem miért ebbe az irányba.
Lassan ténylag azt élem van egy fejlett,kultura ami az emberifajt,munkaerőnek neveli-tartja.(és nem a belviszályok teszik)
Kb.amikor az ember befogta a vadlovakat.
Az evolució, együtt müködésen alapuló lételméletének nem mond ellent,végül is.Amikor a szükséges múltját megtartva zajlik az élet.
Élni szeretnék,sokáig ....,s azt látom a jelen társadalom s benne kifejlödött technologia , ezt behatárolja,korlátozza,és nincs lehetőségem megmutatni a jobbat.
A szakmai hozzéértőt leköti a munkája,a tehetősnek meg túlkockázatos,a csaló meg átvert.
Lábadozom. :)
Előzmény: JFEry (262)