sniffí Creative Commons License 2004.02.23 0 0 261
Hát ha a tudományt,hivő üzi szerintem meglehetősen korlátolt lehetőségekkel bír.Jelen időben, elfecsérelt lehetőségnek nevezném.Már mint,ami az eredményekben is tapasztalható.Hit iszonyú korlát,nekem elhiheted amikor valaki akarsz lenni,de nincs mitől.Így igyekszel visszatartani a többit,mert nem birod a tempót aztán,meglátod a kaszást,kéred vigyenek.
Szerintem csak hívő lehet,olyan korlátolt,hogy a szellemi lehetőségek tágítását medrekbe,topikoba probálja terelni.Az élet ily nehéz napjainA haladás elfogadása helyett.A gondolkodás világmegváltó lehetőségét,le degradálva,mint esély az életre az egyén és faj szempontjából,az evolucióban.

Az egyébb problémák aktualitását szemelőtt tartva,jobb technologiának és megvitatásra érdemesebbnek, a nagyfrekvenciás vízbontást találom.Már csak a topik címéből adodoan is.Meg hátha olvasok valami elgondolkodtatót,nem csak bosszantót.
Megyünk Wartbug lesre, vagy nem? A gumikat kikészítettem.
A topik parázs intenzítását tekintve,vagy mindenki be akarja bizonyítani ő is képes arra mire Boldogherceg,ahelyett hogy a tapasztalatokat gyüjtve,kicserélve esetleg közös erővel fejlesztenének.
Vagy a feltett Web lep varázsa új irányt adott,az érdeklődésnek.
Esetleg nem is akkora a forgalom mint látszott.
Én má csak ilyen hitetlen vagyok.
Elmélyedni nem volt modom,de azt már tudom a teljességet megsem közelíti az(nem tárgyilag,de szellemileg sem)általános iskolai információs anyag.A későbbiket is gondolat ébresztőnek tartom.
Rossz akaróm vagy,Te nekem?Arra küldesz hova nincs miért?Nem unatkozom,pánikolok!
Bocs de csak egy hivő,vagy tenyész állat várhatja sorsát ekkora beletörödéssel,bele kötni az ékezetekbe.Nonszenssssssssssz
uff
A hintalovat malyd a statikuság elvén való helyváltoztatáskor megbeszéljük.(jln labs)
Bár egy akkora felületű,antennával mint úthállózatunk,talán kezdhetnénk valamit.S.O.S. jelzéseket küldhetnénk
Off
szerintem hozzá szolásaimat tekintsétek hisztimnek,mint sértésnek.Ne zavartassátok mgatokat,ha van mássalfoglalkoznotok,mint velem.
Figyelek és tanulok míg tehetem.Ha má ennyire nem értem,és nem értek, hozzá.Mert hogy nem úgy van mint gondolom azt tapasztolom,de hogy miért nem. Hát, azt nem értem.
S míg valahol, elég főmunkatárs nem leszek a témában,gondolom nem is fogom.
Gondolom még, a bolygó helyzetét tekintve,nem is kerül rá sor.

Előzmény: tere (260)