CSerfa Creative Commons License 2004.02.23 0 0 598
ilbo!

Én csak magamról írok, a többiek védjék meg magukat, és védje őjet a vádlótól, fogalmazótól Krisztus! Megamról írok, mert te engem neveztél meg harmadik exhgysnek. Bevallom, eddig is gyanús voltál nekem, de így egyértelmű a dolog. Úgy vélem hát, rólam írtad, hogy őrületbe kergettem feleségemet, és gyermekeimet megfosztottam anyjuktól, és ez magam írtam magamról, te ezeket állítottad rólam.

Ez szemenszedett hazugság. Soha sem ilyet, sem ehhez hasonlót nem írtam. Hanem azt írtam, mindent megtette, hogy házasságom megmaradjon, és nem gondolom, hogy helyemben bárki többet tett, többet tehetett volna. Én mindenkivel szemben Istenen kívül a feleségem mellett maradtam, és csak abban nem engedtem neki, hogy a Sion gyülekezetbe menjek Bereczkiék alá hajlongani. De ez is csak gyorsította házasságom romlását.

Nem ment téged, hogy megtagadod két ember kérésének is, inkább terheidet, igazságtalaságodat növeled, hogy nem idézed, mire gondolsz! Mert bizony sohasem olvastak ilyet egy exhgystől sem! Írta is neked ugrifüles! Mégsem idézel, alaptalanul vádolsz! Persze kerestél te idézetet, csak nem találtál! Ciki neked, nem megy ez neked!
Pedig látom, kerestél ám fogást rendesen, írásainkat igencsak alaposan és rosszindulattal nézted, fel is ástad, rendesen a Fórumot. Nem semmi szorgalommal igyekeztél! Igencsak hajt téged a te urad vádolni! És nem semmi hazugságokra vesz rá!
De te rajtam egyszerűen semmi fogást nem találsz,miben vádolhatnál.
Így hát én bizony tanúsítom rólad, te hazug, rágalmazó ember vagy! Tanúsítom, rólam hazugságokat írtál, és ezeket nem tudod igazolni. Tanúsíthatják sokan, mert sokan ismernek, hogy amiket írok-írtam, igazak, vagy 6 éve vagyok a Fórumon, és olyanokat egyáltalán nem írtam, még hasonlókat sem, de mg olyat sem, amiből arra lehetne következtetni, amiket te állítasz, amiket te rólam írtál.
Szégyelld magad, ilbo, te rosszabb vagy a Sátánnál, mert ő többnyire igaz dolgokkal vádol, ha ily mocskod dolgokkal vádol. Te viszont még csak erre sem vagy képes! Itt te nagyon leszerepeltél!

CSerfa

Előzmény: ilbo (570)