kulacsos Creative Commons License 2004.02.23 0 0 277
Szia Bulcsu!

Ne vedd a szivedre, ha páran nem képesek empátiával viseltetni az elkeseredett vélemények
irányában.
Nézd csak meg, hogy a „korridor TV2 „ szombati cikkjére hogyan reagálnak a híreket passzívan értékelő polgártársaink. A Magyar Ember nem bújik ki a bőréből, ebben biztos lehetsz.( megkaptuk a minősítgetéseket rendesen-kapzsik, harácsolók, bolondok stb )
Egyébként is mindenki a maga szemüvegén keresztül látja a dolgokat és ez így is van rendjén. És hogy sokan ilyen egzakt véleményt nyilvánítanak a tények behatóbb ismerete nélkül, szívük rajta….

Európát említed, hát a mérvadó felében valóban nem ismerik az ilyen befürdetős szélhámosságokat, de várjuk ki azért a végét. Még pár hónap és mi is a „ boldogabbik” feléhez csatlakozunk és megszűnik a szabadrablás. Legalábbis az olyan, ahol a hatalom szeme láttára és gyámolításával teszik földönfutóvá a megtéveszthető kisembereket.
Mennyit papolnak arról, hogy a megtakarított kis forintjainkat ne a szalmazsákban, vagy a ruhásszekrényben dugdossuk. Mi az APEH által is jól láthatóan fektettük be, hogy mőködni tudjon. Csakhát nem Áll.-i Kincstárjegyet vettünk, mert állítólag az Állam a legrosszabb gazda. Meg is látszik a hozamokon.

SILAN is kicsit erősen fogalmaz itt a topicban, de szerintem Ő is látja azt, hogy nem az Államtól kérjük a kártérítést. A meghirdetett demonstráció is a „figyelemfelkeltő” jelzővel lett meghirdetve.

Nem lenne nagy baj, sőt kívánatos ha az átadott petíciók szövegét feltetetné Patyi úr a honlapunkra. ( sajnos nekem nincs meg, így nem tudom bemásolni ide, de megtenném )

Silan-nak: - hogyne lenne már köze ehhez a Parlamentnek, mint a legfőbb törvényalkotó szervnek???. Tudtommal épp a napokban csócsálja meg az Alk. Bíróság az ezirányú törvényjavaslatot. A baj inkább az, hogy az ilyen esetek törvényi ellehetetlenítése már eddig sem volt meg, „MI MEG AZTHITTÜK” ( én legalábbis, de az a többezer kisnyugdíjas, akiknek a zöme ugye a régi /1990 előtti/ jogrendben emancipálódott.). A bűncselekmény kiderítésére is van bent a rendőrségnél nem kevés indítvány és a Bírósági perek is folyamatban vannak kedves Silan.

Kulacs

Előzmény: bukovaribulcsu (275)