jauie Creative Commons License 2004.02.23 0 0 569
Kedves balgár.

Hogy írtad „mindenki” ezért leirom én hogy látom ezt. Szerintem rengeteg példa van az Igében ami a szabadulásra mutat rá. A Márk16:15-18; ban ezt a folyamatot látom én. Hit, víz keresztség, ördögűzés, nyelveken szólás, gyógyítás. Hogy szedhetünk össze gonosz szellemeket? Az én meglátásom az, hogy öröklés által. Megbüntetem az atyák vétkét a fiakban harmad és negyed iziglen. Meg a bün következménye. Gondolom azért is mondja az Ige, ne menjen le a nap a te haragoddal. Máté, 15:22-27 és a 26. v ben az Úr J.K. a fiak kenyerének nevezi a szabadulást. Én az Úr válaszából arra következtetek a szabadulás nekünk keresztényeknek van. A Úr reagálásából én azt látom és értem. Pál ezt irja az Eféz,6: 11. Öltözzétek föl az Isten minden fegyverét, hogy megállhassatok az ördögnek minden ravaszságával szemben. 12. Mert nem vér és test ellen van nékünk tusakodásunk, hanem a fejedelemségek ellen, a hatalmasságok ellen, ez élet sötétségének világbírói ellen, a gonoszság lelkei ellen, melyek a magasságban vannak.

Prédikátor,10; 5. A ki vermet ás, abba beesik; és a ki a gyepűt elhányja, megmarja azt a kígyó.

Jelen,12: 7. És lőn az égben viaskodás: Mihály és az ő angyalai viaskodnak vala a sárkánynyal; és a sárkány is viaskodik vala és az ő angyalai; 8. De nem vehetének diadalmat, és az ő helyök sem találtaték többé a mennyben. 9. És vetteték a nagy sárkány, ama régi kígyó, a ki neveztetik ördögnek és a Sátánnak, ki mind az egész föld kerekségét elhiteti, vetteték a földre, és az ő angyalai is ő vele levettetének.

Máté, 4: 24. És elterjede az ő híre egész Siriában: és hozzávivék mindazokat, a kik rosszul valának, a különféle betegségekben és kínokban sínlődőket, ördöngösöket, holdkórosokat és gutaütötteket; és meggyógyítja vala őket.

Luk,10: 17. Visszatére pedig a hetven tanítvány örömmel, mondván: Uram, még az ördögök is engednek nékünk a te neved által!

Máté,10: 1. És előszólítván tizenkét tanítványát, hatalmat ada nékik a tisztátalan lelkek felett, hogy kiűzzék azokat, és gyógyítsanak minden betegséget és minden erőtelenséget. 7. Elmenvén pedig prédikáljatok, mondván: Elközelített a mennyeknek országa. 8. Betegeket gyógyítsatok, poklosokat tisztítsatok, halottakat támasszatok, ördögöket űzzetek. Ingyen vettétek, ingyen adjátok.

Ján,14: 12. Bizony, bizony mondom néktek: A ki hisz én bennem, az is cselekszi majd azokat a cselekedeteket, a melyeket én cselekeszem; és nagyobbakat is cselekszik azoknál; mert én az én Atyámhoz megyek. 13. És akármit kértek majd az én nevemben, megcselekszem azt, hogy dicsőíttessék az Atya a Fiúban. 14. Ha valamit kértek az én nevemben, én megcselekszem azt.

Zsido.13: 8. Jézus Krisztus tegnap és ma és örökké ugyanaz.

Máté, 15:22. És ímé egy kananeus asszony jövén ki abból a tartományból, kiált vala néki: Uram, Dávidnak fia, könyörülj rajtam! az én leányom az ördögtől gonoszul gyötörtetik. 23. Ő pedig egy szót sem felele néki. És az ő tanítványai hozzá menvén, kérik vala őt, mondván: Bocsásd el őt, mert utánunk kiált. 24. Ő pedig felelvén, monda: Nem küldettem, csak az Izráel házának elveszett juhaihoz. 25. Az asszony pedig odaérvén, leborula előtte, mondván: Uram, légy segítségül nékem! 26. Ő pedig felelvén, monda: Nem jó a fiak kenyerét elvenni, és az ebeknek vetni. 27. Az pedig monda: Úgy van, Uram; de hiszen az ebek is esznek a morzsalékokból, a mik az ő uroknak asztaláról aláhullanak.

Ézsaiás, 42: 7. Hogy megnyisd a vakoknak szemeit, hogy a foglyot a tömlöczből kihozzad, és a fogházból a sötétben ülőket.

jauie

Előzmény: balgár (532)