pasa_ Creative Commons License 2004.02.23 0 0 40
Masmilyen "atlagemebreket" latunnk magunk korul. :-)

Akiket ismerek, es raillik a leirasod azokrol kifejezetten az a tapasztalatom, hogy nem szoktak vasarolni. Allo nap letoltogetnek mindenfelet, es felirkaljak cd-re meg dvd-re. (ja, blankot vasarolnak, de azt nem elbuvoles hanem ar alapjan. + esetleg sort es mukajat:)

A hirek es kedvencek latogatasa igaz, de ezek nem aruk hanem mindenfele sportok meg szineszek.

Akiknek van sok penzuk kolteni es nincs olyan sok eszuk, egyaltalan nem hasznalnak netet.
Akiknek van sok penzuk kolteni es van eszuk meg elkepzelesuk, NEM a reklamokbol valogatnak, hanem elo hasznalok tanacsai alapjan (pl. forumok, listak, felhasznaloi kommentek olvasasaval) vagy a boltokban, szalonokban. Rajuk a szemfenyvesztes kifejesetten elrettentoen hat. Akar a manipulalasi kiserlet akar a kereses lassitasa miatt.

>Én is jobban sietek haza kipróbálni az új videokátyámat, ha valami ízléses dobozban adják, mint ha újságpapírba csomagolva dobják elém.

Tenyleg?

Ez sem hiszem hogy egyezne az elterjedt vararlasi szokasokkal. A csomagolas nagyon fontos a mindennapos tomegtermekeknel. Foleg azoknal, ami "opcionalis". Menj vegig az Auchan-ban es figyeld minek milyen a csomagolasa. A csokik, nassok, kavek, pelyhek tundokolnek. A tejtermekek pl. sokkal szurkebbek csomagolasilag, foleg a tej.

A tartos es ritkan vasarolt dolgok, mint tv, dvd, video, haztartasi gepek, a legegyszerubb kartondobozban laknak.

Aki doboz alapjan vesz ilyesmit, mit mondjak, vessen magara.

Videokartyabol en ha kineztem a nekem tetszo tipust biztos a legolcsobb kaphatot vennem meg, lehetoleg OEM, es egy fillert nem adnek a dobozaert, amit ugyis azonnal kidobok.

Dobozt a bonbon kore szoktak venni, amit ajandekba adnak.

A szep design-nal amugy teljesen egyetertek, hogy az ertelmes keretek kozott legyen a legszebb. De nem attol lesz szep valami, hogy villog es ugrabugral. Es szep+otletes mozgokepet csinalni legalabb egy nagysagrenddel nehezebb mint allot. Ebbol kovetkezoen a tobbseg amit lathatsz egyszeruen SZAR. Vagyis sokkal rosszabb, mintha azon a helyen egy szimpla szep allo valami lenne.
A szemfenyveszteses egy nagyon finom mufaj, a buveszekbol is ugye csak paran lettek hiresek, es akinek kilognak a kartyak az ingujjabol, az csak nevetest valt ki, meg inkabb lejaratja a tartojat minthogy a hirnevet oregbitse.

Pasa

Előzmény: AVeteránKezdő (39)