CSerfa Creative Commons License 2004.02.23 0 0 563
Kedves balgár!

Nem írtam, hogy engem az Úr megszabadított bármitől. Én 18 éves koromig dohányoztam, és a magam erejéből szoktam le, amíg Istent nem ismertem, nagyon erős ember voltam (Ő megpuhított, és saját magam helyett Rá kell bíznom magam és a dolgaimat)
A feleségemet szabadította meg a dohányzástól, és nem a démonától, mert nem is gondolom, hogy lenne a dohányzásnak démona. Annyian dohányoznak a földön, hogy oly rengeteg démon, meg miegyéb kéne ehhez, ami képtelenség.
Hanem az Úr képes feloldani betegségből, akkor képes szabadítani szenvedélybetegségből, meg szenvedélyből is. Ezért írtam úgy, hogy megszabadította a feleségemet az Úr. Méghozzá NS imája nyomán. Ami bizony igazi bizonyság, mert a feleségem semmiképpen nem volt képes leszokni, viszont szabadulása után egyszerűen nem hiányzott neki a cigi, nem kívánta, és semmiféle elvonási tünet nem volt. Évekkel később kínlódva, és rendes nikotinmérgezéstől szenvedve szokott vissza, évekig nem dohányzott. Mikor azonban dohányozni kezdett, nem biztos, hogy emiatt, hanem ezzel együtt talán, de az Úrban is romlott az állapota, és egészen nagy romlása lett sajnos. Igaz, nem is akar megszabadulni ettől (a dohányzástól). De ez már nagyon Off.

Egyébként (a démonokat leszámítva) mindezeket már írtam a Fórumra.

CSerfa

Előzmény: balgár (561)