CSerfa Creative Commons License 2004.02.23 0 0 562
Kedves bacsa34!

Való igaz, fel is szólítok, ki is igazítok, stb.
De kész vagyok bármiről megmutatni, igazam is van. Az kevés, hogy írod, ezt, meg azt teszem. Azt kéne mutatnod, mit teszek rosszul. Ha megmutatod, megköszönöm neked, és elhagyom azt. De addig, amíg jónak tartom, és kedvem van, csinálom.
Egyébként alapjaiban nincs igazad, mert te hgys drukker létedre nem is kedvelheted, hogy én a hgysek hibáit írogatom. Ellenben azok, akik a hgytől függetlenek, a többségük (már aki olvas egyáltalán) inkább örül hozzászólásaimnak.

Hogy meg bagoly lennék, azaz vétkesebb lennék, mint akikről hibáikat írom, rágalom, hazugság, legalábbis nem igaz. Ez megint valami dedós fogás lenne, mert sokan mondana ilyesmit, de rám nem alkalmas, mert én kész vagyok elhagyni vétkeimet, ellenben akikről írok, nem. Emellett azt sem gondolnám, hogy oly sok vétkem lenne, hiszen, mint írtam, a hgyt annak szentségtelensége miatt hagytam ott, ami azt jelenti, hogy én sokkal kevesebbet vétkezem, mint a hygsek, stb. Értsd, ahogy akarod. Már próbálkoztak ez ügyben a hgysek azzal, aaki ilyen okkal otthagyja őket, az magát különbnek tartja, strb. De belebuktak. Életem, munkám, családom, szintem mindenem ellenőrizhető, nem titok, ugyanaz az ember vagyok itt a Fórumon, a munkahelyemen, Isten előtt. (Nevem, címem, stb. mint fenn a Fórumon, valóságos ember vagyok, nem valami homályból lövöldöző arctalan akárki.)

CSerfa

Előzmény: bacsa34 (560)