Kcsita Creative Commons License 2004.02.21 0 0 88472
Végig olvastam reggel a NS-ben és meglepődtem, hogy egy-két vezető mit nyilatkozott.

Nézünk csak tárgyilagosan az elmúlt közel 8 hónap eseményeit. Május 30-án jött a sajnálatos esemény. Aztán másnap az MTV-n volt erről közel egy órás műsor, hogy mi volt itt. Mindenkit meghivtak, de egy vki nem jött el, az Szeiler Józsi volt, vagy vki a Fradiból képviselhette. Ekkor egy közleményt adott ki a rendőrség, hogy megvan az a személy, aki megütötte Szentes Lázárt. Azt gondolhatjuk végre gyors, profi a rendőrség, de később, mint kiderült nem. Egy külön téma, hogy kinek a felelőssége az akkori eseményekre, erre hamarosan kitérek.

Ezután Demján Sándor -akkori Liga elnők- bejelenti, hogy példás büntetést a Fradinak! Pár nap múlva később meghozzá a döntést! Mint tudjuk, akkor fél évre beakarták zárni a Stadiont, kemény pénzbüntetés és -6pont, illetve örüljünk neki, hogy nem zártak ki minket, Igaz benne van a Sporttürvényben a kizárás lehetősége, de ezt a FB eldönti, hogy mit alakalmaznak.

No ezután jött nagy felháborodás, hogy "csak" ennyivel úsztuk meg. Demjánék, FB-t visszahívják, és keményebben büntetni a Fradit, ekkor Várszegiék nem hagyják, hogy csak igy szórakozzanak a Fradival. Majd megszületik a másodfokú döntés, és súrlója a törvényes dolgokat, majd a Fradi RT. beadva a kérvényét a fellebezését az MLSZ-nél, hogy újra tárgyalják meg az ügyet. MLSZ is meghozta a döntését, megint felháborodás, ekkor elkezdődik a bajnoki szezon.

Hogy is kezdtük mi el? Siófokon zárt kapus meccs, aztán 3 hazai pályabezárás, de a csapat igy is megcsinálta, ahogy tudta. Közben Demján úr lemondott, majd Szieben Doktor lett a Liga elnőke. Elérkezünk a jelenhez, hogy a csapatunk - Jogosan!! - visszakapta a -6pontot és igy a pályán elért eredmény számít ebbena bajnokságban.

Mi ebből a tanulság kedves barátaim? Azt, hogy az egész magyarosan lett befejezve. Miért nem lehetet gyors és európaiasan megoldani? Mondok egy gondolatot, amivel réges rég lezárhatták volna az egészet.

-Súlyos pénzbüntetés
-A rendezőket mi álljuk
-Ha pontokat vesznek le, akkor az előző bajnokságból kellett volna!

Hmm most kitérek a témára. A sttadiont úgye tudjuk a Sportfolió KFt birtokolja -ez ugye az állami cég- a Fradi bérli, tehát a felelősség közös szerintem, mint rendezőfél!

A másik, hogy én személy szerint nem mutatok senkire, hogy eza csapat, vagy az a csapat ezt csinálta. Mindenki törödjöna maga dolgával, van elég baja a Magyar Focinak. Lásd balaton, Újpest, stb. De ez az élet, hogy változnak a helyzetek, úgy mint nálunk, ez igy természetes.

Azon gondolkozzunk el, hogy vajon magyarországon avezetők, miért ilyennek.. Igaz nálunk sincs anynira vmi rendbe, de legyünk Tárgyilagosak. Remélem ezt az üghyet elfeletjük és új időszak jön, mint a Fradinál, mint a Magyar Labdarúgásnál!

Bocsi, hogy hosszúra sikerült, de most ez kijött, ami bennem volt és megosztottam veletek. Nézünk előre és drukoljunk a Csapatnak és a Magyar válogatottnak! Mert csak igy mehetünk előre Európába!

Ja még vmi: Amit sokan modnták, hogy hol az állam felelőssége és segitsége? Vajon a Rendőrség eddig miért nem tudta elfogni azokat az embereket, akik elkövették? Vajon a GyISM miért nem nyújt segitségeket a kluboknak, hogy a stadiont fentartsák illetve a klubot? Ezek midnkérdések, és még egyszer bocsi, hogy hosszúra sikerült.

Szóljatok, ha vmit kihagytam, akkor elnézést kérek, de ez röviden, átfogóan irtam le, hogy mi volt itt!

Tehát mégegyszer Hajrá Fradi! Nyerjük mega Bajnoskágot Sportszerűen!

Előzmény: Zig_d (88458)