Ferencváros_28 Creative Commons License 2004.02.21 0 0 88462
Viszont olvasom takacsit abban a topikban, ami megkértetek, hogy ne írjak. Hogy nincs pénz és ezért Furulyás körül szorul a hurok.

Nahisz.

Furulyás a Sportplusz interjúban elég pontosan elmondta, hogy hová került a pénz, amit a Fotex utalt, elég pontosan. Azt is mondta, hogy Kovács Ádám nem utalt, a végső határidő a 300millióra március 10(megjegyzendő, hogy december 21-én még arról beszélt Kovács Ádám, hogy még év végéig az első részletet kifizeti, majd havonta 60-at márciusig.)Elismerte ezt Kovács Ádám is, de őszerinte, az ő a részéről rendezte az első részletet, 300milliónyi Celladam részvénnyel.

A Fotex és a Westel fizet, mint a katonatiszt, sőt a Westel még előre is fizetett. Kovács Ádám nem. Ő átadott egy rakat részvényt, aminek piaci értéke nulla. Legközelebb talán Celladamcseppben fog fizetni?

Kimondhatjuk tehát, hogy Kovács Ádám miatt nincs pénz és körülötte szorul ahurok. Egészen pontosan március 10-ig

Takacsiról meg megállapíthatjuk, hogy vagy olyan buta, hogy nem képes értelmezni a helyzetet, vagy olyan mérvű prekoncepciói vannak, hogy nem látja töle, mi a helyzet, esetleg egész egyszerűen hazudik, félrevezetve követőit.

Éljenek a rendes emberek!