Zig_d Creative Commons License 2004.02.21 0 0 88458
Mai NS:

"Sallói István (a Balaton FC jelenlegi és az Újpest FC kinevezés előtt álló ügyvezető igazgatója): – Azt gondolom, hogy a sportszerűség szellemében ez jogos döntés, hiszen ne a játékosok bűnhődjenek a szurkolói botrányok miatt. Másrészt viszont a világ minden részén bevett szokás a szankcionálás, így nálunk is szükség lenne jól alkalmazható jogszabályokra.

Pázmándy Zsolt (a Pécs ügyvezető igazgatója): – Felháborítónak tartom a határozatot, ugyanis közvetve vagy közvetlenül a csapat is felelős a történtekért.

Gellei Imre (a ZTE vezetőedzője): – Annak vagyok a híve, hogy jobb, ha nem az asztal mellett dőlnek el a helyezések, ugyanakkor a május harmincadikai botrány nem maradhat büntetlenül.

Illés Zoltán (a Haladás klubigazgatója): – A pontlevonás nem sportszerű szankcionálás, mivel a botrány az előző bajnokságban történt, a mostaniban ekképp büntetni nem méltányos. Az más kérdés, hogy a rendezési hiányosság vagy egyéb jogcímen igenis megérdemel másfajta büntetést a Ferencváros."

Persze, persze.
Ugy gondolom, hogy a tisztelt sportvezetoknek jobban kellene figyelniuk:
Igenis megbuntettek minket: tiz milliokra es szep hosszu palyabezarasra.

Ezek jogossagat valojaban senki sem vitatja.

Tehat senki se papoljon itt nekem arrol, hogy nem maradt buntetlen a tortenet.

Szivesen megneznem, hogy nemelyikuk mit kezdene azzal a buntetessel amit mi kaptunk... Legalabbis megszuntetne a klubjat anyagi csod miatt. Azt kivanom valamennyi fenti uriembernek, hogy egyszer, csak egyszer kapjanak hasonlo merteku buntetest.
Nem is beszelve arrol, hogy nemelyikuk klubja mar ra is szolgalt volna. Csak, hat, kicsiny Hazankban a peldastatualas a Ferencvarosnal megall, es szo sincs arrol, hogy ugyanazon szabalyokat mindekire alkalmaznak is...

Fel a 28. bajnoksagunkra!

Hajra Fradi & vesszen haynau!
Zig