seus Creative Commons License 2004.02.20 0 0 423
"Mi van, ha véletlen nem tudod meg, ezeket? És éled a buzgó keresztény életedet tovább." Veletlenul meg tudom mondani, mi tortent, mivel "ezekrol a dolgokrol" tenyleg nem tudtam semmit az utobbi ket evig. Nem tudtam ugy elni, ami szerinted buzgo kereszteny elet lett volna, mert ereztem, hogy valami baj van, csak nem tudtam, mi. Csak ragodtam csendben. Nem is kiszakadtam a gyulekezetbol, csak ugy elszallingoztam. Nem tudtam a Bagyrol semmit, csak annyit, hogy volt egy szakadas. Ennyi. A gyulekezetben nem predikaltak rola, az ujsagban nem olvastam, (biztosan nem vet ram jo fenyt, de nem olvastam se HVG-t, se Nepszabit) a par bataratnom (nem sok volt) nem beszelt rola. Nem la'zitgatott senki, azert hagytam ott a gyulit, mert nem ereztem jol magam. Addig toprengtem, mig arra jutottam, bizonyara velem van a fo baj, a gyulekezettel esetleg kisebb, mindegy, mert egyikunkon sem tudtam valtoztatni, a kinlodasbol meg egy ido utan elegem lett.
Visszanezve sikerult egy par dolgot helyrerakni. Lehet, hogy neked ez szentsegtores, de orulok, hogy otthagytam a gyulit.

"Vannak szép kilátások, ha elhiszed, amit Isten az Ő ígéreteiben leírt, hogy rád árasztja mindazokat az áldásokat, ha az Ő beszédét megtartod."
Latod, implicite azt allitod, hogy ha nem maradok a HGY-ben, nem tartom meg Isten igejet, es ne is szamitsak sok jora Tole. Komolyan gondolod, vagy rosszul ertettem?

Egyebekben pedig nem ragodtam azon, ki mennyire bunos, ha igen, azert, mert akarkire megsem hallgathatok. Azon igen meglepodnek, ha barhol olyat allitottam volna, hogy kulonb volnek barkinel.

"Mégegyszer mondom, nem véletlen van megírva az Igében, hogy áldjátok az ellenségeiteket. Ha nem ezt tesszük, mennyivel vagyunk különbek náluk? Semmivel...Sőt.. "
Hat ez meg hogy jon ide? Senkivel nem akarok itt ellensegeskedni.

Előzmény: bacsa34 (412)