bacsa34 Creative Commons License 2004.02.20 0 0 412
Seus:-)
Mi van, ha véletlen nem tudod meg, ezeket? És éled a buzgó keresztény életedet tovább. Megtartod az Igét, aszerint élsz, az életeddel Jézus evangéliumát hirdeted, bizonyságot teszel embereknek, Isten Szellemével együttműködve esetleg csodák, jelek kísérik az utadat.
Vannak szép kilátások, ha elhiszed, amit Isten az Ő ígéreteiben leírt, hogy rád árasztja mindazokat az áldásokat, ha az Ő beszédét megtartod.
Ehelyett itt azon rágódtok, hogy ki a bűnös, kiken mit, mennyit kellene változtatni, és hogy ti mennyivel különbek vagytok náluk.
Valóban különbek vagytok náluk, vagy csak a szátok jár?
Nézzétek meg Dávid példáját. Egy olyan ember volt előtte, aki elhagyta Istent Egykor Saul Isten felkentje volt, de Dávid idejében már nagyon távol állt Isten akaratától. Mit tett dávid? Szétkürtölte, hogy ez a Saul micsoda hitvány ember lett? Segített volna ez bárkinek is? Ha ezt tette volna, biztosan nem ő lett volna Isten által választott királya Izraelnek. Ehelyett tiszteletben tartotta Isten felkentjét, és nem ártott neki sem szóban, sem cselekedetekben. Sőt, szolgálta őt, hogy elviselhetőbbek legyenek a kínjai. Tette a dolgát, aban a tudatban, hogy Isten vele van. Megtartotta az Ő beszédét, és várta Istentől a szabadulást, az ígéreteket ALÁZATBAN.
Mégegyszer mondom, nem véletlen van megírva az Igében, hogy áldjátok az ellenségeiteket. Ha nem ezt tesszük, mennyivel vagyunk különbek náluk? Semmivel...Sőt..
Előzmény: seus (410)