bacsa34 Creative Commons License 2004.02.18 0 0 342
Még egy dolgot nem értek, elmagyarázhatná valaki. Biztosan vannak a Hit gyülekezetben is hibák, hiszen nincs tökéletes gyülekezet. Tudok én is néhány hiányosságról, de ha összevetem a Hit gyüli hitvallását, prédikációkat, szokásokat, stb, akkor azt kell látnom, hogy van nagyon sok más gyülekezet is, ahol minimum ugyanennyi hiányosság van. Van aztán olyan is, ahol sokkal több, de nem is ez a lényeg, nem akarok én senkit bántani, imádkozni kell, hogy ezek a hibák eltűnjenek, és Isteni rend szerint menjen minden mihamarabb. Viszont amit nem értek, az az, hogy ezen a fórumon a Hit gyüli vélt, vagy valós hibáin kívül más gyülekezetek hibái nincsenek megemlítve. Pedig ha már jobbító szándékkal szólunk hibákról, és a bennünk lévő szeretet arra sarkall bennünket, hogy a szeretett testvéreink végre elhagyjanak minden sallangot, és Isten felé tudjanak teljes szivükből fordulni, akkor minden felekezetben lévő embereket egyformán kell szeretettel, az Ige tükrében inteni, és a helyes utat megmutatni.
Ha meg nem ez a szeretet vezet bennünket, akkor megette a fene az egészet, megint a sátán malmára hajtjuk a vizet...