sydbaj Creative Commons License 2004.02.18 0 0 79
Kedves Anti,... nem én vagyok az okos,(a fenét)hogy átlátok a szitán...,Kissé ritkára sikerültek a lukak a szitán, igy könnyü átláni rajat.
Az lenne az ideális állapot ha nem a gyülölet, érdek, pozició, irányitaná a hazai politikát?????
Mi a fenét beszélek én???,,hozzáértö politikusaink elvannakfoglalvasemmittevéssel,azt is lassan teszik nehogy kifáradjanak.

Egy ennyire nivótlan értékelés után, még a félkegyelmü is láthassa, hogy, hogy mennek a dolgok, valahol nagy baj van... Nem a jövöröl kellett volna neséket mondani,vagy most a jövendő mondoknak jött el az ideje????....Rákosi is azt mondta, hogy ne együk meg ma azt a tyúkot ami holnapra az aranytojást fogja tojni.Tyuk megdöglött mielött tojni tudott volna.

Most a hüjeségére Medgyessy rátett még egy lapáttal, nem ugy értelmezi ahogy elmondta,csupán szimbolizálásnak szánta mondanivalóját.Szimbolizálni sokmindnet lehet, de politkát??Itt én megállok.
Azon tünödöm, hogy hova fog ez a nemzet jutni ha a EU ban képzelenek leszünk lépésttartani az árral.
Orbánékon is eppen akkora a feleösége mit Medgyesiéken,felelötlenül tettek egymásnak kereszbe... az elmult cikluban ök sem tettek sokat sen a földtörvénnyel kapcsolatban sen a felzárkoztatással.Most mikor már nyakukon a hurok akkor egymásra dobálják a sarat.
Bizony bizony Kovács úr,Orbán úr, Magyarország többet érdemel.

Előzmény: farkasanti (78)