Mr.Q. Creative Commons License 2004.02.17 0 0 480
AugustvonMackensen
Szerintem az váltja ki a látszó ellentmondást, hogy te többször hivatkoztál rá h nincs sok időd, amikor pedig ráérsz, túl sok mindent próbálsz egyszerre helyrerakni és amiatt annyira terjengős leszel hogy magyarázkodásba fullad a téma.

Ez a mostani hsz-od legalább valamelyes állásfoglalás arra, hogy a vetületek körül nincs minden úgy ahogy Hancock és társai mondják. Ez nem a te hibád, én ezt jól értem és szerintem kiran is vette a régebbi állásfoglalásodat erről. Kiran is el van halmoza, mert ő is precíz a maga módján, de mivel mindig tud érvelni, rendre elhalasztja az ő projekciójának közlését, pedig ismerve az illusztrációs készségét bizos érdekes lenne.

Azt is férfiasan elismered, hogy még nem egészen világos a Hapgoodék eljárása. Nem baj, majd kiderül az is.
Teneked szerintem most csak arra kéne választ adnod, amin én hökkentem meg először :) hogy van-e itt szó _mercator_ vetületről. Ha mercator, akkor a négyzetrács alakú fokhálózat jogos de akkor erős eltérések vannak fontos földrajzi részek koordinátáinál.
Ha equidistant projekció, akkor az merül fel hogy az mennyire egyezik a térkép által ábrázolt alakzatokkal. Én úgy értettem, kiran erre vonatkozó munkáját akarta már régen bemutatni. Ha az szuperül egyezik, az a régi civilizáció mellett szól. Ha nem, akkor az elmélet gyengén áll.

Előzmény: AugustvonMackensen (479)