Corvus Corax Creative Commons License 2004.02.16 0 0 52
Sziasztok, végre fel lehet ide jutni. Mostanában nagoyn elegem van az index-bôl, abból, hogy totál szarul működik. Úgyhogy kéretik ezúton is az üzemeltetôket, ne csinálják ezt velem, mert sírni fogok.:)))

Csajok, tegnap elkezdtem olvasni a Jane Eyre-t és egy csomó érdekes dolgot figyeltem meg. Elôször is a párhuzamos hasonlóságot Jane Eyre és Harry Potter gyerekkora között (szülôk halála, nevelôszülôk, akik rosszul bánnak vele, suli stb.). Aztán megfigyeltem azt is, hogy Miss Temple leírva szerintem pont olyan, mint McGalagony. Fôleg, amikor Mr. Blockrehurst vagy hogyishívják beszél neki és Miss Temple pengevékonyságúra szorítja a száját és szigorúan néz. Meg nekem az egész megjelenése tiszta McGalagony volt. Bár rowling simán felnôhetett Bronte-n, még az is lehet, hogy Piton is egy Mr. Rochester-régi tanár emlékébôl gyúródott, nem? Neked nem voltak ilyen érzéseid, Lórien?

Alohomora, te pedig majd ha olvasod a könyvet, majd figyeld, hgoy Helen Burns miket mond. Tisztára Lelkünk útja, lehet, hogy olvasta ô is a könyvet?:)))) de annyira jókat mond, hogy ki is jegyzeteltem, bár már tudtam, csak fura egy ilyen könyvben olvasni, olyan régen is így gondolkodott ez az írónô, tök jó.:)))

Előzmény: Corvus Corax (51)