tanú Creative Commons License 2004.02.16 0 0 247
’85-től ’90-ig Tomasovszky István vezette a gyülekezetet, bár senki sem értette, hogy miért."
Kedves Tanú!
Szerintem ez téves információ.

Márpedig így volt!

Te mikor tértél meg?

1988-ban.

…amikor… meghatározó embereket is érintve jelentős számban mentek át gyülekezeti tagok Sz.Z. gyülekezetéből V.M. gyülekezetébe…

Ja, mint anno NDK-ból NSZK-ba.

…rendeznek közös istentiszteleteket, családi napokat, stb, üzemeltetnek iskolát, óvodát…

És közösen üzemeltetik az ingyen konyhát, és néha együtt fociznak, és fizették két nyíregyházi autóbuszon a Hetek-reklámot…

Csak gondolom, de szerintem joggal, hogy ők lerendezték már a konfliktusokat, sérelmeket

A „Szanitter-gyülekezet” tagjai be voltak izzítva a „Vigra-gyülekezet” ellen. Nem lett semmi lerendezve, csak úgy csinál mindenki, mintha…
Például ’96 nyarán Szanitter kijelentette, hogy aki kapcsolatban van a ’92-es emigránsokkal, az szakítsa meg velük a kapcsolatot.
Azóta se visszavonás, se bocsánatkérés…
Például Szanitter Zoltán anno elmondta nekem, hogy szerinte kicsoda-micsoda Virga Miklós. Azóta se visszavonás, se bocsánatkérés…
Sok mindenkit megkérdeztem: Szanitter senkivel nem rendezett semmit!

Most a két gyülekezet azt a játékot játssza, hogy jajj de szeretjük egymást. Nehogy gondot okozzunk Sándornak. Virga Miklós tűr és nyel nagyokat.

Kérdezte elterito, hogy mi az a „Csomós-szellem”?
Ez is egy régi, rendezetlen dolog, amiről ma már mindenki baromira hallgat. Virga Miklós nagy nehezen rávette a szellem névadóját, hogy tartsa a száját.
Hát én is hallgatok, de ha érdekli elteritot, akkor e-mailben megírom, hogy miről van szó.

Előzmény: colour99 (238)