sydbaj Creative Commons License 2004.02.16 0 0 72

Tisztelt zvajda......
"Az a véleményem,hogy aki az SS katonákat a "várban Budapesten" áldozatoknak sőt honvédő hősöknek nevezi az egy nagy barom."
FURCSA SYEMLÉLET..
Ha már ennyire pozitívan kijelented hogy "BABOM"
AKKOR INDOKOLD IS MEG HOGY MIÉRT?????
Ezekszerint Szalingrád védőinek is BARMOK adják meg a tiszteletet???Vagy azok nem katonák voltak????

Az igazság kedvéért megemlitem, nem csak SS-ek védték Budát, találsz köztük több nemzetiségüt szépszámmal, csak utána kellene néznened..Nem a nácizmus védelmére akarok kilukadni,de minden elesett katonának kijár a tisztelet még akkor is ha az SS-volt, vagy orosz, szerb, partizán,esetleg palesztin.
Igaz, miért is adnának tiszteletet azokna akik ma már senkinek nem ártanak.

"Az egész Német arisztokrácia a felső vezetés mértékadó hányadának nagy többsége akkor is és most is szégyenteljesnek tartotta tartja azt a borzalmat"
Nem csak a németek,.... a világon minden normálissan gondolkodó ember szégyenletesnek tartja a borzalmat, éppen ugy mint napjainkban a un, terror-cselekedeteket, vagy hrosimában történteket, nem cak a budai harcokat.
De az elesetteket tiszteli,minden náció nem baromság az ha arrol megmernek emlékezni tisztességessen,hol van az a német, orosz, stb aki tiszteletlenül beszél az elesettekről?????
De nálunk található böven el-liberizálódott agyú álldemokrata, aki ma hirdeti az Új Világ eszméjét, és képtelen szembenézni saját multjával.


Előzmény: zvajda (67)