"4. Emellett végtelenül boldog vagyok, ha Neked van igazad, és tényleg rendeződtek a dolgok, ahogy kell - csak így messziről ezt nehezen tudom elhinni. Bocs. :-) De ez nem Neked szól, és nem is tanúnak, hanem a 10 évnek."
Hadd erősítsem meg az Udvari által elmondottakat. Sem Szanitter Zoltán, sem Virga Miklós nem képmutató. Nem hiszem, hogy készülhetett volna róluk egy olyan fotó, ami az ÚE-ban megjelent és itt is közzétette valaki. Voltak súrlódások, konfliktusok, már hogyne lettek volna, amikor két hullámban, meghatározó embereket is érintve jelentős számban mentek át gyülekezeti tagok Sz.Z. gyülekezetéből V.M. gyülekezetébe.
De nem tudom elképzelni, hogy anélkül rendeznek közös istentiszteleteket, családi napokat, stb, üzemeltetnek iskolát, óvodát, hogy közben legszívesebben egymás torkának esnének, mert csak a régi sérelmeken jár az eszük. Csak gondolom, de szerintem joggal, hogy ők lerendezték már a konfliktusokat, sérelmeket, mert a mai állapotok ezt támasztják alá.
Tanulságképpen érdekes lehet megtudni mi, hogy volt régebben, de nem célszerű kivetíteni a múltat a mára.
Röviden ennyi.
Colour9