Corvus Corax Creative Commons License 2004.02.12 0 0 44
Na, akkor elolvasom Karcsit, te pedig olvasd el az Üvöltőket.:))))))

Tegnap kezembe került egy tv újság, hát látom, hogy van benne a díjkiosztóról, persze a J.D.-V.P családról is szerencsére egy fotó. És ilyen szöveg: ők a legrosszabbul öltözött páros, Depp kalapban, hosszú hajjal, Paradis pedig valami fekete csipkegöncben. Pályázhatnak az Addams Family szerepére.:))) hát szegény újságírónő se tudta, hogy milyen pasi a JÓ pasi, hogy így kiakadt a hosszú hajon, a kalapot pedig már pláne nem értettem. Pedig állatul nézett ki Johnny azon a képen!!:))) Én meg gyakran járok fekete csipkében, talán eséllyel pályázhatok Paradis leváltására? Egyszer úgyis megöregszik és akkor már semmilyen francia csodakence nem segít.:))))))

igen, christopher lee volt egy nagyon-nagyon jóóó vámpír. és gary oldman is.:))) meg lugosi béla. és a múltkor volt szerencsém egy régi interjúhoz, hmmm, nem is volt rossz mint pasi.:)) hát az hosszú, hogy miért imádom a vámpírokat, nem tudom, valahogy megfog a misztikus világuk és a "romantikájuk". csináljunk már mi Johnny-ból egy szexi vámpírt!!:))

Sophia magyar és nálam itt bejön most az oldal, szerintem ha tudsz, inkább nappal próbáld, mert akkor dolgozik és asszem, hogy csak akkor működik, ha ő is ott van fenn. Nyart pedig angol és vámpírnak érzi magát, legalábbis sophia régen levelezett vele és tök borult a lány, éjjel járkál csak és nappal elsötétített helyeken van. Akkor ír ilyen fanfic-eket.:)))) de ha továbbra sem tudsz bejutni, akkor letöltöm és elküldöm az emiledre word-ben, oké? Vagy megkérdezem sophia-t, hogy megvan-e neki angolul és akkor azzal is tudsz gyakorolni.:)))))

mikor lesz a nyelvvizsgád? csak mert akkor feléd tartom a varázspálcám, az alohomora-éknál is mindig sikeres volt.:)) és tényleg, tök jól eldumálunk itt Johnny mellett mindenféléről, de ez jó. már legalább megérte a topicom a 42. hozzászólást!:)))

Előzmény: Lórien Úrnője (42)