Jaaah, hát igen, Pradisnek könnyű!! Néha olyan mérges vagyok rá!! :((
Jaaaj, egyik barátnőm meg meséli, hogy tegnap megvették a DVD-t, (vagy ma)? És hogy nincs-e kedvem átmenni hozzá, megnézni (plusz az extrákat :))), csak a baj az, hogy programom van!!! :((((( Olyan mérges vagyok. Annyira, de annyira kíváncsi lennék... mer megvan CD-n, de azér az nem DVD-minőség. Nekünk szeremcsére van DVD-lejátszónk, hát, örülök is neki, mert pl. megvan az Ollókezű Edward DVD-n (igaz, franciául, de be lehet állítani angolra), és az is olyan jó!!!! :))
Egyébként te olvastad a Karcsit?
Hümm, az Üvöltő szelek az vmelyik Bronte nem? Anyu szokta mindig mondani. Na, akkor majd kikérdezem :))) Hát igen. Éppen ezért tettem be abba a korba, mert akkor még feltehetőleg nem volt ennyire befagyott. Ja, igen, mer őt is összehoztam az egyik szereplővel. (azt már le se merem írni, hogy az a szereplő tonképp én voltam :)))))).
Jaaaj, én már hallottam dícsérő szavakat erről a Nyarth-ról, de még nem sikerült kiderítenem, hogy ki ez, és hogy mi ez a fanfic. Neked nincs meg véletlenül az ő fanficje? Ja, az enyimben is vámpír :)
Alohomorától el is kérem.