jauie Creative Commons License 2004.02.11 0 0 95
Kedves Cserfa

Igen ezt lehet nem egyféleképpen látjuk. Az igét amit írtál az kell, hogy a mércénk legyen.
Az Ján 16:13 ban a Sz. Szellem által történik, és azt elfogadom, de a szolgáló nem a Sz. Sz. által csinálta az én meglátásom szerint. Tudod én is ragaszkodom az Igéhez azért nem értek egyet veled. De it van pár igehely a témával kapcsolatban. Hogy nem egyezünk ebben a témában, azért remélem nincs neheztelés felém.

3.Moz.20:6. A mely ember pedig az igézőkhöz és a jövendőmondókhoz fordul, hogy azok után paráználkodjék, arra is kiontom haragomat, és kiirtom azt az ő népe közül.

27. És akár férfi, akár asszony, hogyha igéző vagy jövendőmondó lesz közöttük, halállal lakoljanak; kővel kövezzétek azokat agyon; vérük rajtok.

1Moz.41:8. Reggelre kelvén, nyugtalankodék lelkében, elkülde azért és egybehívatá Égyiptom minden jövendőmondóját, és minden bölcsét és elbeszélé nékik a Faraó az ő álmát, de senki sem vala, ki azokat megmagyarázta volna a Faraónak

Józsué.13:22. A jövendőmondó Bálámot is, Beórnak fiát, megölék Izráel fiai fegyverrel, azokkal együtt, a kiket levágtak vala.

1Sám.28:9. És monda az asszony néki: Ímé te jól tudod, hogy mit cselekedett Saul, hogy kiirtá a földről a varázslókat és jövendőmondókat; miért akarod azért tőrbe ejteni az én lelkemet, hogy megöless engem?! 10. És megesküvék néki Saul az Úrra, mondván: Él az Úr, hogy e dolog miatt büntetésed nem lészen. 11. Monda azért az asszony: Kit idézzek fel néked? És ő monda: Sámuelt idézd fel nékem. 12. Mikor pedig az asszony Sámuelt meglátta, hangosan felkiáltott. És szóla az asszony Saulnak, mondván: Miért csaltál meg engem? hiszen te vagy Saul!

Ui:
Szvsz ?? mit rövidetek evvel?

jauie

Előzmény: CSerfa (92)